? Eğer gokyuzu bir parca kağıt, deniz bir şişe murekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar cok seviyorum ki...
? Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gozunden iki damla yaş suzuluyorsa eğer utancla işte o zaman aşıksın demektir..
? Yalnız acığa cıkan ışığı gorebiliyorsan, yalnız soylenen sozu duyabiliyorsan, Ne gorebiliyorsun Ne de duyabiliyorsun...
? Sana bahceden gul değil guneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum.
? Aşk kacmaktan cok kovalamak, gormekten cok ozlemek, gitmekten cok beklemek, dokunmaktan cok duşunmektir.Ve aşk oyledirki nerde imkansız varsa onu secer.
? Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kacar. Guneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Sacar. Uzulme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Suruyle Kartallar Yalnız Ucar.
? Gencliğine guvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken.
? Gozlerin gozlerimde, ellerin ellerimde, aşkın icimde ve ruhun bedenimde olduğu surece seni cok sevmeye devam edeceğim...
? Benim Kalbimi Kırmak Suya Yazı Yazmak Kadar, Gonlumu Almak İse Guneşe Dokunmak Kadar Zordur. Sen Suya Yazı Yazmayı Başardın, Şimdi Guneşin Batmasını Bekle.
? Allahım beni oyle bir sonbahar ayazı oldur ki , sevdiğim mezarıma koyacak tek bir gul bile bulamazsın...
? Bana oyle bir mektup yaz ki sevgilim acar acmaz duyayım kokunu. Sevda essin başak saclarında, sesin yuzumu ruzgarla bulsun... Bana oyle bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve oyle bir mektup yaz ki sevgilim varsın olumum olsun.
? Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gokyuzunu paylaştığımız surece dostuz!
? Ozgurluk duşlerde değil ,kendi kendimize yukselttiğimiz citlerin ardındadır
? Uzaklıklar Kucuk Sevgileri Yok Eder, Buyukleri Yuceltir. Tıpkı Ruzgarın Mumu Sondurup Ateşi Yukselttiği Gibi.