huzunlu aşk sozleri huzunlu sozler aşk acısına dair sozler ve huzun sozleri ağlatacak mesajlar
bestesiz bir şarkının ağlayan mısralarında buldum seni . ağlama sevgilim bu devran dondukce seveceğim ben seni
Ağlayan Gozlerim Bir gun Mutlu Olucak Ozaman Sen Ağlıcaksın Benim Mutlu Olduğumu gorunce Kahrolacaksın!
Ağlıyorsam Sebebi Vardır Geceleri resmine Bakıp iciyorsam Bir Sebebi Vardır Herşeyin bir sebebi vardır Sebep Aşksa Herşey Vardır!
Ağlıyorsa Gozlerim Kurumuş Aşkımızın yeşermesi icindir bebeğim Sen Anlamazsın Ben Anlatıyorum Goz Yaşlarıma Seni...
Kime Desem Adını Cıkmazlara giriyorum Ağlamak geliyor icimden Zor Tutuyorum kendimi Seni Severken Ağlıyor incilmiş yureğim..
Şimdi resmin elimde iciyorum sakince bana dediğin sozler aklıma gelince cıldırıyorum yerimde bu nefreti bana verdin ya lanetim senin olsun..
Ağlayan Gecelerimin Melodisi Oldunmu Hic? Ağlayan Gozlerimi Sildinmi Hic? Ağlatmak icinmi Buldun Beni insafsız!
Bir Sonraki Sessizliğim Senin icin guzelim Zamansız gelen Ayrılıklar Kalbimi Yaralar Ağlayan gozlerim elbet birgun Aşk Acısı icin değil Hayat Acısı icin Ağlar.
Ben Sana Kalbimi Değil Hayatımı verdim ben Sana Yarınımı Değil Umutlarımı Verdim Ben Sana Adımı Değil Sevgimi verdim insafsız!
Gul şimdi Ağlayan Gozlerime Bakarak guL! Yarınların icin guL Cektiğim Acılar icin guL Sen hep guL Beni Duşunme Gulum...
ben hayata Adınla Başladım Sevginle gozlerimi Actım, Şimdi Sevginle Ağlıyorum Adından nefret Duyuyorum..
Bir gun Olursem haberim Sana Gelirse Mezarımın başına Sakın Gelme Sadece Elini Kalbine Koy Ve ozur dile belki ozaman mutlu olurum..
Sıkıyor icimi bir parcan nefes alamıyorum o an! Ağlayan gozlerim Oldu Duman beni kendi Halime Bırak Oldun Artık Yalan!!!
Biliyorum Sen bir meleksin Fakat Yanlış Sınıftasın Sen Sadece Bir Şeytansın!!!
Gecirdiğimiz gunlerde gulduğumuz yerlerde şimdi hazan ruzgarları esiyor gidiyorum ruzgarın estiği yere...
Bırak hayatım Bana kalsın Al Anılar Sende Kalsın ver Sevgimi belki ozaman Anlarsın!
uykusuz gecelerimde goz yaşlarımla yazdım adını kalbime guneşsiz gunlerimde kanımla suladım resimlerimizi yeniden gelirsin diye!
ben oLumune Sevdim Seni Sen oLumden kactın benim icin Ben Sadece oLumu Sevmişim Senin icin!
Hadi git Durma eller anlar belki değerini benden ayrılınca bendeki değerin yok artık bunu unutma eller değerini bulsun belki mutlu olursun!
Ağlayan Kalbime Yoktur derman sensiz kaldım dinlermiyor gonul ferman adını aldığımda ağzıma sozlerim ağlar o anda seviyorum seni bunu unutma!
ihanete uğramış kalbim buruk olsada nefretim peşinden gelicek bunu unutma nereye gidersen git lanet ettiğim herşey ustune gelicek..
eski anılarla değil yeni nefretlerimle seviyorum seni sanmaki unutmadım seni kalbimdeki nefret unutmuyor seni!
Guzel Olsanda Kalmaz Bu Dunya Mecnun Olsanda Guvenmem Artık Sana Artık herkez Kendi yoluna Ben Sectim yolumu Sana Elveda!

Caresizim mecbur bu veda
Kokun uzerimde gidiyorum uzaklara

Sığınıp anılara bu hasrete dayanırız elbet
Umidimiz muradına erecek sabret

Sabret inci tanem bekle beni
Doneceğim mutlaka sabret
Ağlama ne olur vazgecme bekle beni
Doneceğim mutlaka sabret

Vız
gelir dağlar denizler yaban eller
Sevmeye engel değil mesafeler

Gecici bu ayrılık bir ruya farzet