Arkadaşlar gul gibi oyunumu oynarken deli durtmesiyle hız gostergesi gibi mod'lar yukledim. Ertesi gun (1 hafta oluyor galiba) 400mb civarında bir guncelleme geldi. Ardından oyun acılmadı. Galiba script hook denen zımbırtının da guncellenmesi lazım. (Boyleydi de bunu nereden anladımdı bende hatırlamıyorum) Ben de hemen yeni kurduğum yeni attığım dosyaları sildim. Bir yerde de update.rpf vardı onuda update klasorunun icindeki update.rpf ye taşıdım. Ne olduysa bundan sonra oldu. Oyun story mode'ye tıklayınca acılmıyor bir sure sonda calıştırmayı durdurdu hatası veriyor. Update.rpf'yi silince de GFX D3D INIT hatası veriyor. En az 10 kere de dosyaları onarım yaptım ama bir işe yaramıyor!

Kısacası dostlarım biri bana guncel halde olan update klasorundeki update.rpf'yi upload ederse hakkını odeyemem. Ayrıca bunun diğer sorun yaşayanlara da faydası dokunacağını duşunuyorum. (Yabancı forumlarda eksi acılmış konular var. O zamanlarda update.rpf'yi update ederek sorunu cozmuşler.)

Yeni guncelleme ile birlikte GTA V calıştırmayı durdudu hatası - GTATurk - GTA Turkiye