GTA San Andreas 90 FPS Sorunu | Technopat Sosyal
Bu konuda, arkadaş yardım istemiş. Oyunu orijinal değil. Evet forumda korsana destek yok ama oyunun ne olduğunu bilmeden davranmak oldukca yanlış. Mesela yoneticimiz Burak Alkan arkadaşa ters tavır sergilemiş ama oyunu bilmediğinizi duşunuyorum. 12 yıldır bu oyunu oynuyorum. GTA: San Andreas'ın Steam veya Rockstar Games surumleri sorunludur. En stabil surunun korsan surumu olduğunu soyleyeyim, bilmiyorsanız da oğrenin. Yardım isteyen birisine boyle saldırmanız doğru değil. Kaldı ki SAMP ve MTA'da korsan sayılabilir cunku Rockstar Games'in izni dışında oyunu tersine muhendislik yoluyla kırıp kendi şeylerini ekliyorlar. Kotu amaclı mı? Değil. Sonucta kaynak kodlarını paylaşmıyorlar.
SAMP sunucularının bazılarında ceşitli şeyleri verimli kullanabilmek icin ek bir client kullanılır. Ek olarak MTA olmasa da SAMP baştan aşağıya modlanabilir bir clienttir. Her şeyi modlayabilirsiniz neredeyse. Steam surumunde bir şeyi değiştirdiğimizde sormadan direkt oyun dosyalarını doğrulayıp modları silmektedir. Rockstar Games'in takılmadığı bir şeye burada sinirlenmeniz doğru değil. Cunku SAMP ve MTA'nın anlık oyuncu sayısı GTA V'ten daha fazla.
Adama hırsız demenizin yanlış olduğunu duşunuyorum. Evet, konu cok eski. Ama en azından bir şeylere cevap verirken araştırın lutfen.
Diğer konuya gecince imzasında hatrı sayılır sistemi olup GTA San Andreas konusu acan insanlara neden yardım etmek yerine "sen bu sistemle niye oynuyorsun anlamıyorum" gibi cumleler kuruluyor? Hatta bazıları sinirlenip saldırıyor da. Ben bunu anlamıyorum. Technopat'taki bazı arkadaşla bilir ama en fazla 10-15 kişi roleplay yapmıştır Technopat'ta. Gercek manada roleplay kavramının olduğu tek yer SAMP'tır ve Steam surumu uzerinden giriş yapmak cok sorunlu. Korsan surumun Steam surumunden daha stabil olduğunu arkadaşlar kanıtlayabilir.
Şimdi burada "eğeğe hırsız beleşe indiriyor" diyenler gelmeden oyunu Steam'den aldığımı da gostereyim. Ama hala Steam'den oynamıyorum. En azından emek hırsızlığından kurtuluyoruz.
Bu konuyu inceleyen herkes, tekrarlıyorum. GTA: San Andreas hala eskimedi ve role-play konusunda cok iyi projeler var. Holywood filmlerinde goremeyeceğiniz şeyler, rol planları, sistemler, grafik tasarımları yapılıyor. GTA: San Andreas hala GTA: V'ten her alanda ileridir. GTA V cok cok geridir cunku modlama konusunda sınırları vardır. GTA: San Andreas'e GTA V haritasını ekleyenler var siz ne diyorsunuz?
Bu oyunu oynayan neredeyse kimse zaten hikaye modu icin oynamıyor. Kininizi bırakın.