Merhaba, ben Hitman: Absolution'ı korsan olarak yaklaşık %30 kadar bitirdim. Daha sonra oyunun orijinalini satın aldığım icin kayıt dosyalarımı yedekledim, korsan versiyonu silip Steam'den orijinal olarak Elite Edition'ı yukledim. Ancak kayıt dosyalarını nereye aktaracağımı bir turlu keşfedemedim. Hatta oyunun bir kısmını oynadım baştan ancak hicbir yerde kayıt dosyası bulamadım. Bazı kullanıcılar Steamuserdata52548006205930remote dizininde olduğunu belirtmişler. Ben bu klasoru bulamadım, ayrıca buna rağmen kendim oluşturup attım icine yine bir değişiklik olmadı. Kayıt dosyalarımı yuklemenin bir yolu yok mu? Oyunu baştan oynamam mı gerek?
Buldum arkadaşlar Steamuserdata52548006205930remote dizininde 205930remote olmak zorunda ancak ondan onceki dizin her bilgisayarda farklıymış. Yani şoyle oluyor; Steamuserdata(kullanıcı numarası)205930remote. Bu kısıma kayıt dosyamız olan HM5 isimli dosyayı taşırsak en azından ilerlemelerimizi alıyor. Başarım/Achievement ile ilgili bir kayıt da tutuluyor mu bilmiyorum.
Hitman: Absolution Kayıt Dosyaları Nerede?
Oyun Dünyası0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Hitman: Absolution Kayıt Dosyaları Nerede?