Merhaba arkadaşlar ben dun gittim Bimeks' ten GTA 5' i alıp geldim hemen bilgisayara yukledim yukledikten sonra yani kurduktan sonra olanlar oldu bir suru hatayla karşılaştım şimdi sizlere yaşadığım butun hataları teker teker paylaşacağım. İnşallah bir cozum yolu bulursunuz.

1- Sizler de biliyorsunuz ki GTA 5' i kurup Social Club' a giriş yaptıktan sonra 5 GB' lık bir şey indiriyor herkesde olduğu gibi bende de giriş yaptıktan sonra indirmeye başladı ama daha yarısına bile gelmeden surekli aşağıda fotoğrafını paylaştığım hatadan almaya başladım. İnternette bu hatayı araştırdım coğu kişi UltraSurf diye program sayesinde hem bu hatadan kurtulduğunu hem de cok hızlı indirdiğini soyluyordu ben de indirdim ve bu program sayesinde hem o hatadan kurtuldum hem de cok hızlı indirdim yani bu sorunu cozdum ama yinede paylaşmak istedim.

2- Social Club' a giriş yaptıktan sonra 5 GB' lık guncellemeyi indirmeyi başardım daha sonra da 403 MB' lık bir guncelleme daha indirdi herşey guzel gidiyordu daha ki aşağıda fotoğrafını paylaştığım hatayı alana kadar. Bu hatada herhalde Online' a bağlanılamadığını soyluyor bende onun icin "OFFLİNE MODE" yazan yere tıkladım ve karşıma bir hata daha cıktı.

3- Aşağıda fotoğrafını paylaştığım hatanın tam olarak ne olduğunu anlamadım ama "RETRY" seceneğine basarsam belki yeniden indirir ben onu bekleyemem deyip "SAFE MODE" yazan yere tıkladım ama hic bir şey olmadı sonra birdaha tıkladım birdaha tıkladım kac sefer denediysem de hicbir sonuc alamadım sonra "RETRY" yazan yere tıkladım ama ondan da bir sonuc alamadım defalarca 2 butona da bastım ama değişen hic bir şey olmadı bende sonra "CANCEL" yazan yere tıkladım oyundan cıktı daha sonra tekrar girdim bu sefede aşağıda paylaştığım hatadan verdi yani aynı hatadan bende sinirlenip cıktım.

Bu forumdaki arkadaşlar bu sorunların cozumlerini 100% biliyorlardır diye bu forumdaki arkadaşlara sormak istedim. Arkadaşlar inşallah bir cozum yolu bulursunuz da hem beni mutlu edersiniz hem de kendiniz faydalı bir bilgi verdiğiniz icin mutlu olursunuz. Lutfen yardım edin.

Arkadaşlar hic bilen birisi yok mu ?

Arkadaşlar sizler bilirsiniz lutfen yardım edin.

Abilerim kardeşlerim lutfen bir el atın şu konuya lutfen.

Arkadaşlar lutfen.

Şunu yap deyin bari boyle hic cevap verilmeyince insan kendini kotu hissediyor.

Arkadaşlar.