Arkadaşlar Escape From Tarkov oyununda gorevleri yapıyordum. Fakat Therapist'in gorevi olan "Sanitary Standarts - Part2" gorevinde bizden raid esnasında 2 adet "Gas Analyzer" bulmamızı istiyor. Neyse ben bunları buldum getirdim fakat gorevde bir tanesini saydı diğerini saymadı. Dedim belki farklı haritadan bulmak gerekiyordur dedim. Gittim Factory, Woods, Customs, Interchange haritalarından toplam şu an elimde 20 tane Gas Analyzer oldu. Fakat yine de gorevi tamamlamıyor.

Ben mi yanlış okuyorum yoksa goremediğim ince bir nokta mı var yapmak gereken anlamadım gitti kac gundur. Diğer gorevler catır catır geciyor. Fakat bu gorev takıldı kaldı orada. Oynayan, bilen, gorevi yapmış olan arkadaşlar varsa beni bilgilendirirlerse cok sevinirim. Gorev acıklaması olan oyunun sayfasını aşağıya bırakıyorum incelemek isteyen olursa diye.

Sanitary Standards - Part 2 Sanitary Standards - Part 2 is a Quest in Escape from Tarkov. Must be level 8 to start this quest. Find 2 Gas analyzers in raid Hand over the 2 Gas analyzers to Therapist +4,500 EXP Therapist Rep +0.03 30,000 Roubles 31,500 Roubles with Intelligence Center Level 1 34,500 Roubles with...
escapefromtarkov.gamepedia.com