Yalnızlığı anlatan mesajlar ve guzel sozler arkadaşlarım. Bazende yalnızlığın aslında insanı tribe koyduğunu ispat eden faceden arakladığım bir tane soz var ona bittim Dam başı ve saksağanı cağrıştırıyor

ALL SANA YANLIZLIGIN TRİBİ
dayim seni sordu
hangi demet
kadir inanir

Platonik sevmek zordur. Her hareketi ustunuze alınmak istersiniz ama onlar başkasına aittir, kalbi de dahil. ..

Zaman mı? değil zaman/

akan zaman değil mesafelerdir:

Biz yeni bir hayatın acemileriyiz/

Butun bildiklerimiz yeniden bicimleniyor/

Şiirimiz aşkımız yeniden/

Son kotu gunleri yaşıyoruz belki/

İlk guzel gunleri de yaşarız belki/

kekre bir şey var bu havada/

Gecmişle gelecek arasında/

Acıyla sevinc arasında/

ofkeyle bağış arasında/

(...) Biz kırıldık daha da kırılırız.

Kimse dokunamaz bizim

sucsuzluğumuza...”

(Cemal Sureya)

Bunca zamandır neredeydin..? ne goruyordun..? kalabalıklar arsında yalnız kalmam ben dediğin gunleri unuttun mu? Ruhunda duyguların kalabalıklaştıkca ;aslında sen yalnızdın,tum kararsızlıklarınla ve saplanıp kaldığın gecmişinle..şimdi kendine bakıyorsun ama farklı bir zaman diliminde yaşarken..oysa hic sadık kalmadın acılarına... yureğindeki sancıların seni artık affedecek ama kabullenmelisin tum hayatın icinde sadece bir damla olduğunu...yoksa yanaklarını yalnızlığa terk ediceksin,ağlamayan gozlerinle..yoksa dilinden dokulen her kırık kelime, dağınık cumlelerle aklını terkedecek..
Artık dur ve dinlen;Yalnızlığından armağan edilmiş sozlerini dinle..dillendir.. Yalnızlığın seni hic terketmedi şimdi sen ; Yalnızlığına ihanet mi edeceksin.....?

Zaman Akıp Gidicek Sana Olan Nefretim Asla Bitmeyecek Sozlerim Ucup Gidicek, Ama Yalnızlığım Hic Bitmeyecek..

Sakın Birdaha Anma Adımı! Bırak beni kendimle Bırak beni yalnızlığıma, Seni Severek Ağlayacağıma Yalnızlığıma Sarılır Ağlarım En Azından Kalbimin Atması icin Bir Sebep Olur.

yarimyamalak ask kirintilariyla yasamaktansa,adam gibi yalniz kalmayi tercih ederim

umutlarla kaplanmış bir kitap halindesin benim hayalimde sevmeyi bilmeyen aşkı tatmayan yıkık harabe gibisin benim kalbimde

♥ Ne seni unutturacak kadar zaman gececek ne de gecen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı oğretir unutmayı asla.