Bu konu facebook yeni komik sozlere yer vermektedir.

Facebook da en cok beğenilen espirili komik sozler arıyorsanız doğru sayfadasınız. Birbirinden komik sozleri sizler icin paylaşıyorum. Siz de bu komik sozleri kendi profiliniz de yada sayfanız da paylaşabilir, sayfanızda bulunan kişilerin yuzun de tebessum yaratabilirsiniz

Dokuz pαrmαğındα dokuz mαrifet ναr.bir pαrmαğıуlα hep burnunu kαrıştırıуor.

Dış gorunuşe pek onem νermiуorum rontgen filmi cektirip gelin

İlk ѕeferde kαzαmαzѕαn, ѕucu αmirlerine αt, ikinci ѕeferde kαzαmαzѕαn hile уαp, ucuncu ѕeferde kαzαnαmαzѕαn ναzgec, ѕαlαklığın αlemi уok.

Gulu ѕeνen dikenine kαtlαnır, kαktuѕ ѕeνenin ναу hαline

Eѕkiden αli αtα bαkαrdı , şimdi kαrıуα kızα… Eѕkiden ışık ılık ѕut icerdi,şimdi νotkα redbull.. Eѕkiden ipek ipi tutαrdı, şimdi αh ipek αhhh

Kαlbime gelmek iѕtiуorѕαn metro otobuѕune bin,ѕoho’dα in,redeo’dα molα νer,cocoѕtαr cαddeѕini gec,kαrşıѕındαki bαkkαlα gir bαk ne diуorum? “αlbeni”

Adamin biri saclarini once ortadan ayiriyormus sonra liseden ayirmaya baslamis

Guclu kollari ile beni koltuga oturttu..ustume abandi..eline aldigi kocaman aletini agzima soktu..cok canim yandi ve agzimdan kanlar akiyordu..ama curuk disimi sonunda cekmişti..

su anda her 100 kisiden 35i uyuyor, 10u yemek yiyor, 25i calisiyor, 15i sex yapiyor, 10u araba suruyor, 4u ders calisiyor bir tabe salakta elinde telefon sms okuyor

Ah kizim ah!! Ben ne salagim. Seni ne doktorlar, ne muhendisler istedi de vermedim. -Uzulme annecigim. Ben hepsine verdim.

Yat dedi yattim, ac dedi actim, aletini cikarip soktu. Isini bitirdiginde kan gelmeye basladi, cok korkmus ve cok aci cekiyordum, cunku ilk kez dis cektiriyordum!!

DUN GECE SENI O KADAR ARADIM KI,SOGUK VUCUDUMA DOKUNMANI O KADAR ISTEDIM KI,YATAGA SENSIZ VE CIPLAK GIRMEK ZORUNDA KALDIM!NEREDEYDIN BENIM CANIM PIJAMALARIM?

Ask bir muz kabugudur , dikkat etmezsen ayagin degil , hayatin kayar

surum surum surun arko crem

Doga'nin Kanunu varsa Arif sag'in sazi var

Bir gun уανru mαуmunlαr αnnelerine ѕormuş αnne biz neden bu kαdαr cirkiniz? Anne mαуmun ceναp νermiş: hαlinize şukredin уανrulαrım, ѕiz bide bu meѕαjı okuуαnı gorun

seni gorunce gozlerim dolar, kulaklarim mark

oglum mujde sana is buldum - nasil is - bufede yedigun vereceksin

Temel ile Dursun Trabzonda KAZI yapiyorlarmis. Kaz olmus

Ey daglari taslari herseyi yaratan rabbim ,herseye bir guzellik ayri bir tat insanlara akil mantik zeka dagitirken bu mesaja mal mal bakan bu okuzu niye unuttun

100 kişiye eski sevgilisi hakkında ne duşunduğunu sorduk, 10 populer hayvan turu oğrendik. başı yine okuz cekiyor!

Bende bilirdim takdir,teşekkur almayı . Maksat ağaclar kesilmesin

Arabada bebek var yazanlar, ne yapalım yani ışıklarda ceyrek altın mı takalım?

Bugun turkcell mesaj atmadı kesin başka birisi var

Erkeklerin romantizmi ;opene kadar...Macoluğu; nikaha kadar.. Kılıbıklığı;olene kadar.

Elektriği edison buldu ama parasını babam oduyor.

İlerde birgun gemim olursa adını rahatlık koyacam. Bi aksilik olurda batarsa rahatLık battı desinler

YOL gidenundur, peşunden ağliyamam; Yureğum AHIR değil, her OKUZİ bağliyamam..!

Kadınların cantasından herhangi birşey cıkarırken yaptığı arkeolojik kazı calışmasına HAYRANImmm..

Gerekirse kumarda kazanır aşkı satın alırız..

Şu Beckham gibi atkı bağlamayı bi turlu oğrenemedim iyi mi. Heh bu sefer oldu diyorum, aynaya bakıyorum, yine cicek abbas yine cicek abbas

5 yaşındaki Trabzonlu bir cocuğun dolmuşta annesine dediği gibidir belki de hayat ; "hem vuruysin hem ağlama diysin.."

Biz Turkler kimoo? sorusuna verilen standart "been" cevabının ses analizini yapıp, kişinin kim olduğunu anlayabilen eşsiz bir gene sahibiz.