bu konu 8 Mart Dunya kadınlar gunu ile ilgili sozlere yer vermektedir.

2013 8 Mart Dunya kadınlar gunune ozel kutlama sozleri ile karşınızdayım. Halen dunyanın dort bir yanında kadına şiddet ve taciz uygulanırken ve kadınlar haketitği şekilde değer gormezken dilerim ki Dunya kadınlar gunu de vesile olsun ve tum kadınlar hakettikleri şekilde değer gorup kadının adı yok sıfatından cıkıp artık kadının bir adı olduğu anlaşılabilsin.

Tum bayan uyelerimizin ve ziyaretcilerimizin 8 Mart Dunya kadınlar gununu şahsım ve yonetim adına şimdiden kutlarım.

Doğumdan olume kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu ozel gununu yurekten kutlarım.

ASKIM SENI SEVIYORUM…BELKI SEVGIMI HER ZAMAN GOSTEREMIYOR OLABILIRIM AMA SEN BUNU DAIMA BILIYORSUN… KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN

Analarımız, bacılarımız, hayatımızın yarısı hatta cok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadınlar Gunu’nu kutluyorum.

DUN SANA KIZDIKLARIMI BUGUN BEN YAPIYORUM CUNKU ASLINDA SENIN KUCUK BIR KOPYANIM UMARIM SENIN KADAR SEVGI DOLU OLURUM KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN

Butun dunya kadınlarına sağlık, mutluluk ve esenlik dolu gunler diliyor, 8 Mart Dunya Kadınlar Gununu kutluyorum.

MEGER DILIMDEKI VE BEYNIMDEKI EN GUZEL KELIME SENIN ADINMIS SANA HER SESLENISIMDE YA ACIM DINMIYOR YADA SEVGIM COSUYOR KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN

Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sozunun muhatabı olan tum dunya kadınlarının 8 Mart Dunya Kadınlar Gununu kutlarım.

EGER BANA GOZLERINLE DEGIL DE KALBINLE BAKMIS OLSAYDIN, SENI NE KADAR SEVDIGIMI COK IYI ANLARDIN KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN

Cumhuriyet ile kazanılmış cağdaş haklar ve ozgurluklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın kadınlar gununu kutluyorum.

ANNECIGIM, BIR GUNUMDE DEGIL HER GUNUMDESIN ANNEM OLMAN DUNYADAKI EN BUYUK SANSIM,IYIKI VARSINSENI COK SEVIYORUM KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN

Butun kadınların 8 Mart Dunya Kadınlar Gununu kutluyor, eşitlik, ozgurluk ve mutluluk dolu bir yaşam surmelerini diliyorum.

BENIM ICIN HERSEYE KATLANAN, HER ZAMAN YANIMDA OLAN, DEGERI BICILEMEYEN DUNYANIN EN GUZEL KADININA KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN

8 Mart Dunya Kadınlar Gununde, saygıdeğer Turk ve Dunya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum.

BU DUNYADAKI EN GUVENLI SIGINAGIM SENIN KUCAGIN BENIM ANNEM OLMAN BU DUNYADAKI EN BUYUK SANSIM SENI SEVIYORUM ANNEM KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN

8 Mart, dunyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam ozlemleri dile getirdikleri gundur. Kadınlarımızın bu anlamlı gununu yurekten kutluyorum

SENI BEN CICEKLERDEN YEMISTEN VE KLASIK DORTLUKLERDE ANLATILDIGINDAN DAHA COK FAZLA SEVERIM,SENI COOK SEVERIM KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN

Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, modern ve cağdaş gunlere gelmemizde onemli gorevler başarmışlardır. Kadınlar gununuz kutlu olsun.

Tum dunya, ulkemiz ve uyelerimiz arasında gorev yapan kadınlarımızın 8 Mart Dunya Kadınlar Gununu kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.