Bu konu dunya kadınlar gunu kutlama mesajlarına yer vermektedir.

Tum dunya da 8 Mart Dunya kadınlar gunu olarak kutlanıyor. Kadınların hak ettikleri değeri gormelerini ve tum dunyada kadınların şiddete ve tacize maruz kalmadan huzur icinde bir yaşam surmelerini dileriz. Tum bayan uyelerimizin ve ziyaretcilerimizin Dunya kadınlar gununu kutlarız.

8 Mart Dunya Kadınlar Gunu, tum dunyada, kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam ozlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik gunu olarak kutlanmaktadır.

Tum dunya, ulkemiz ve uyelerimiz arasında gorev yapan kadınlarımızın 8 Mart Dunya Kadınlar Gununu kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan olume her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yureklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın Dunya Kadınlar Gununu kutluyorum.

Muminler icin en guzel ornek Sevgili Peygamberimizdir. O, hanımlara karşı daima sevgi, saygı, hoşgoru ve anlayış gostermiş, bırakın dovmeyi; hanımlara karşı hicbir zaman kaba davranmamış; hep guler yuzlu olmuştur. Dolayısıyla Peygamberimizin hanımlara karşı gosterdiği bu tavır, hepimiz icin ornek olmalıdır. Bu vesile ile tum kadınlarımızın gununu kutluyorum.

Tum dunya, ulkemiz ve uyelerimiz arasında gorev yapan kadınlarımızın 8 Mart Dunya Kadınlar Gununu kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, modern ve cağdaş gunlere gelmemizde onemli gorevler başarmışlardır. Kadınlar gununuz kutlu olsun.

Butun kadınların 8 Mart Dunya Kadınlar Gununu kutluyor, eşitlik, ozgurluk ve mutluluk dolu bir yaşam surmelerini diliyorum.

Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sozunun muhatabı olan tum dunya kadınlarının 8 Mart Dunya Kadınlar Gununu kutlarım.