Sizce 10-20 Level arası hangi Armor'lar ve hangi silahlar kullanılmalı? Şu an 11 Level'im.
Cunku iyi bir silahım olsa da Armor'um yetersiz olduğu icin tek yiyorum. İyi Armor'um olsa bu sefer silahım ve mermilerim iyi olmazsa ben adamı vuramıyorum. Boyle bir kısır donguye girdim.
Gorevleri yaparak ilerlemeye calışıyorum ancak yukarıda bahsettiğim dengesizlikten oturu karşıma bir PMC cıktığında zorlanıyorum ve coğu zaman oluyorum. Bu durum da devamlı, aynı donguye sokuyor oyunu. Bir yerde yanlış yapıyorum ancak nerede tam anlayamadım.
Acıkcası şu an oyunda aim konusunda kendime cok fazla guvenmiyorum. Etliye sutluye karışmadan gorevleri yapmaya veya haritada loot yapıp bir yine aynı şekilde cıkmaya calışıyorum. Ama dediğim gibi karşıma scav Player veya PMS Player cıktığı anda cok zorlanıyorum.
Bu konuda ne yapmamı onerirsiniz? Armor'u iyi bir şey alırsam ve silahı da MP5 ayarında tutarsam bir şansım olabilir mi?
Bir de hideout konusu var. Şuana kadar 1.5m ruble biriktirebildim. O parayı yavaş yavaş hideout icin harcamak mı gerekir? Yoksa parayı elimde tutup biraz daha ilerledikten sonra mı Hideout'a yonelmek gerekir?
Escape from Tarkov 10-20 Level arası hangi zırh ve silahlar kullanılmalı?
Oyun Dünyası0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Escape from Tarkov 10-20 Level arası hangi zırh ve silahlar kullanılmalı?