Oncelikele ucretsiz olarak Touch VPN indirip indian diye aratarak India'ya bağlanabilirsiniz. Ben ucretli VPN'den bağlandığım halde ping yine aynı oyunu 200 pinde oynayacaksanız adımları takip edin. Bağlandıktan sonra gizli sekmeyi acıp, "Wolfteam classic Steam" diyerek Steam sayfasına girin. İndir seceneğine tıklayın ve "evet Steam yuklu" deyin tabii yuklu ise Steam'inizde direkt sayfaya gitmeden indirmeyi başlatır. İndirmeyi VPN kapalı iken yapabilirsiniz. Oyun yuklendikten sonra VPN'yi aktif hale getirin ve oyuna giriş yapın ve bu kadar.
Oyun halen P2W mi diye soracak olanlar. İnanın ki harbiden classic olmuş, cok ama cok beğendim. Oyuna başladığınızda sınırsız olarak Elw-SL Pro veriyor. Karakterler evet para ile satılıyor fakat 300 canlı diriliş karakterleri yok. E bu P2W diyecek olursanız, dostlar bu oyunda 300 canlı karakterler ve tek atan abuk subuk kurtlar ve silahlar var. Bir zahmet adamlar 240 canlı karakterleri satsın değil mi? Yoksa nasıl ekmek yiyecekler zaten 5 tane sunucu vardı oyunda. Biz "asian" sunucularına girebiliyoruz. Oncelikle Wolfteam Turkiye'den farkı cok cok fazla, bircok karakter cıkarılmış silahlar az, zaten ilerki zamanlarda eski CL 95 gibi silahlar da gelecektir

Oyun Wolfteam Turkiye gibi kotu optimizasyonu mu var diyecek olursanız. Hayır oyunun optimizasyonu duz eski Wolfteam. Işıltılı eşyalar olmadığı icin işlemcinize yuk binmiyor bende C2Q Q6600 olmasına rağmen yavaşlama yaşamadım. Cok fazla şey anlatamayacağım sisteminiz duşukse ve halen Wolfteam oynayayım zevk alırım gibi duşunceniz varsa bir şans verin.
M4A1 Ultimate yok, diriliş yok, OG yok, dovmelerin gucu duşurulmuş. Daha ne istenir ki?