Sevdiginiz kişiye en guzel ve anlamlı guzel sozlerle etkilemek isteyenler icin, 2013 yılının ve facebook sayfaların da en beğenilen guzel sozleri sizler icin bir araya getirdim. İclerin de eminim ki cok beğeneceğinizi umduğum sozleri mutlaka bulacaksınızdır

• Bu guzellik. bu zeka. bu anlam dolu gozlerin buyusu, Allah butun guzellikleri bir arada toplamış. eeee benden cok bahsettik senden naber…
• Bir deniz duşun susuz, bir insan duşun mutsuz, bir gece duşun uykusuz. bir yurek duşun sevgisiz, bir bahar duşun ciceksiz, bir de beni duşun sensiz…
• Seni her ozlediğimde gokten bir yıldız eksilseydi gokyuzu kapkaranlık olurdu.
• Nasıl uzaktaki yıldız parlak geliyorsa insana,uzakta olduğum icin tutkunum sana,hani en guzel aşklar imkansız gelirya insana imkansız olduğun icin gulum aşığım sana..
• Gunun en tatlı esintiyle bir yudum sevgi gonderiyorum, pencereni ac, al onu iceriye, icine cek ve kalbinin en kuytu koşesinde benim icin sakla…
• Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gokyuzunu paylaştığımız surece dostuz!
• Bir gun daha doğdu sonsuz umutlar taşıyan eşsiz duygularla..umarım bu gunde gelecek guzel gunlerin habercisidir.
• Sen gullere ozenme guller sana ozensin .Uzme tatlı canını sen gullerden de guzelsin,sevgi kadar masum sevilecek kadar O Z E L S İ N
• Avucun arasına bir yurek bıraktım ister bir kenara kaldırıp atarsın ister kendi yureğinin ustune koyar her zaman seninle olacağını hatırlarsın.
• Bazı insanlar hayalleriyle bazıları sevgileriyle yaşarlar, sevgileriyle ayakta kalabilenler ise umutlarıyla hayallerine ulaşır.
• Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gozunden iki damla yaş suzuluyorsa eğer utancla işte o zaman aşıksın demektir..
• Kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damlanın serinliğini biriyle paylaşmak istediğinde yuzunu ruzgara don yeter. ben o ruzgarda olacağım.
• Seni ne kadar sevdiğimi anlamak istiyorsan; yağan her yağmur damlasını yakalamaya calış.yakalayamadığın her yağmur damlası seni ne kadar sevdiğimin ispatıdır…
• Guneşin ilk ışıkları gununu aydınlattığında ve icinde doğan nedensiz sevinci biriyle paylaşmak istediğinde, pencereni ac yeter.Ben o tatlı sessizlikte seninleyim!
• Gok yuzunde bir yıldız sec buyuk ve parlak olsun yanında bir yıldız daha sec buyuk ve parlak olması onemli değil senin yanında olsun yeter.
Beni bana sor, benim kim oldugumu. Kendini kendine sorma kim oldugunu.
Senin kim oldugunu en iyi bilen birisi var gel de ona sor.
Onun kim oldugunu merak ediyorsan, basini kalbimin ustune koy dinle bak sana ne soyluyor.
BEN BUHAYATIN YONETMENİYİM İSTEDİGİME ROL VERİM İSTEMEDİGİME YOL VERİM.SAYGILAR….
kavuşamam sana bundan sonra sewqidiqin kıza sLm soyLe…
qit şimdi birdaha qeLme yada dur! qitme! qitmeden ozledim seni,sus soyLeme qitmen qerektiqini bedduLarım yaraLı bir kaLp ve yorqun qozLerle bakıyorum ardından titreyen dudakLarımda son bir hece benim qibi oL qunun birinde..
Seni dağlara yazdım bulutlar sildi seni yerlere yazdım arabalar sildi seni suya yazdım dalgalar sildi seni duvara yazdım boyalar sildi seni yureğime yazdım kimse silemedi…!!!
Sen, Solgun baharlardaki mavi yağmurum, Akşam kızıllığında yorgun golgem, Kış ayazında yaz guneşimsin.
Bulutlardaki saklı duşlerim, Her gunun sonunda ozlediğimsin. Yuzun kadar temizdir kalbin, Hangi sevgi alabilir yerini? Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, Sensizlik olum kadar acı
Sen, Solgun baharlardaki mavi yağmurum, Akşam kızıllığında yorgun golgem, Kış ayazında yaz guneşimsin.
Bulutlardaki saklı duşlerim, Her gunun sonunda ozlediğimsin. Yuzun kadar temizdir kalbin, Hangi sevgi alabilir yerini? Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, Sensizlik olum kadar acı
HANİ BİR KELEBEK TUTARSIN AVUCUNUN İCİNDE BAKMAK İSTERSİN YAŞIYOR MU DİE AVUCUNU ACSAN UCACAK SIM SIKI TUTSAN OLECEK İŞTE AŞK BOYLER BİŞEY
HANİ BİR KELEBEK TUTARSIN AVUCUNUN İCİNDE BAKMAK İSTERSİN YAŞIYOR MU DİE AVUCUNU ACSAN UCACAK SIM SIKI TUTSAN OLECEK İŞTE AŞK BOYLER BİŞEY
Aşk muhteşem bir deryadır damlasını bilene tereddutsuz kendini teslim edene denizin derinliğinde ne inciler ne mercanlar var gorene.
Lakin burada yuzmek kolay değil atıveriyor şuphe taşıyanı denizin yuzune ya da sen boğulmaya mahkumsun diyor yuzme bilmeyene gercek aşık takılır mı hic engellere mest olmuştur o deryaya devam eder
hic durmadan yuzmeye ne boğulandan ne atılandan mevla o deryaya dalanlardan eyleye
SADIK DEĞİLSEN EĞER SEVMİYORSUNDUR.HERZAMAN DEĞER VERDİĞİN OLCUDE DEĞER GORURSUN.SEVDİĞİN KADAR SEVİLİRSİN