Unlu şair ve roman yazarımız Sunay Akın sozleri bircok kişi tarafından oldukca beğeni topluyor. Ozellikle sosyal paylaşım ağı facebook da Sunay Akın sozleri cok aranılıyor ve paylaşılıyor.
Ben de sizler icin değerli şair ve yazarımız Sunay Akın'ın en beğendiğim sozlerini bir araya getirerek paylaşıyorum. Araların da mutlaka sizin de paylaşacağınız ve duygularınızı ifade edebilecek sozleri bulacaksınızdır...

Bazen başını alıp gidebilecek kadar cesur; Ve bazen kalıp herşeye gozyumacak kadar yurekli olabilmeli insan ..
Elden duşme sevdalar değil istediğim. Yureğinin sahibi olmalıyım yada hicbirşeyin. Yureğinin sahibi değilsem onemi yok birşeyin .
Laf ebeligi yapma sevgili, Cunku ebe de sensin sobe de ..
Cay bardağında bırakılan dudak payı kadar bile uzak kalamam gozlerine
Biliyorum yarınlarım dunden farksız. Hayat mı bana kustu ben mi ona kustum hatırlamıyorum ama, şu aralar fena dargınız ..
Bazen dunyanın en zor mesleğidir kendi duygularına tercuman olmak !
Kimbilir belki yaralarımızı uflerken oğrendik, ıslık calmasını.
Bir gun diyorum.. Bir gun gelecek ve uyαnıncα ilk αklımα gelen sen olmαyαcαksın.
Uzulme gitti diye, bu yılın modası boyle! 3 gun sever sonra bezer, senin aradığın Aslı ile Kerem 21. yuzyılda ne gezer !
Yoksul bir cocuk gorsem, yağmur altında uşuyen kopru olmak gecer hic değilse icimden
Sevmek yurek ister değil, Her yurek sevmek ister. sadece sevdiğine sonuna kadar sahip cıkabilmek, cesaret ister.
Hayat işte. uykun gelsin diye hayaline giren koyunları, uykun kacsın diye hayatına giren okuzleri sayarsın.
İki pencere αcık kαlıncα cereyαn, İki yurek αcık oluncα Aşk olur; ama sonuc değişmez: İkisininde sonunda uşutursun.
Soylediğin her yalandan sonra keşke hep cocuk kalsaydım deme. Cunku solediğin her yalanda yeterince kuculdun zaten gozumde.
Buyudum artık Anladım ki, masallardaki kadar masum değilmiş hic kimse. Sevmek acıtıyor, gitmek alışkanlık olmuş ilişkilerde!
Kırgınlığım lunaparkta unutulmuş bir cocuğun nefreti kadar. Sorun atlı karıncalar değil, arkamdan donup duran donme dolaplar.
İki cocuk rahatlıkla oturduğumuz kapının eşiğine, kendi başıma zor sığıyorum bugun. Buyudukce insan yalnız mı kalıyor ne?
Sevgi; Sevdiğin Kişinin Mutlu Olduğunu Gordukce Onun Mutluluğu İle Mutlu Olabilme Sanatıdır.
Beni senin gibi bir de annem terketmişti ki gobeğimde durur onun yokluğundan bana kalan cukur.
Uzulmuyorum. Bir gun diner elbet gonlumdeki derin sızı. Hep hayırsız değil ya bu insanlar; bir gun beni de bulur hayırlısı.
Sen bana mı soruyorsun yalnızlığı sever misin diye? Ben ki; cayı bile iki şekerle icerim, birlikte erisinler diye
Hep denir ya ben arkandayım, sırtın yere gelmez diye.. Ben almayayım, yuzum yere geleceğine, sırtım yere gelsin .
Ne kadar gidişine ses etmesemde bir bαşkαsının senin icini ısıtαcαğını bilmek; Benim hep icimi uşutucek .
Sigaraya ilk başladığında saklarsın ya hani. Taki ailen gorene kadar. Bende aşka oyle sakladm kendimi, taki seni gorene kadar .
Tum gucunle sevme, sevgisinden emin olmadığn kisiyi. Ve unutma, Bugun seni terkeden; dun uğrunα olecekti .. !
Tıpkı sevilmeyen bir oğretmen gibiydi kalbim Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları secti ..
Son karesi gibi Red Kitin, batan guneşe doğru surerken atımı, gitme kal demeni bekliyordum ama yalnızca ruzgar cekiştiriyor atkımı!
Bazen susmak gerekiyormuş, bazen bomboş bakmak gerekiyormuş hayatın yalanlarına. Anlamaya calışmak sacmalık! Anlamadan yaşamak gerekiyormuş. Ama bazen unutmak gerekiyormuş, unutulma pahasına. Zaman değilmiş gideni getiren, aslında zamanmış var olanı goturen.
Giydikce acılır diyen tezgahtar uzadıkca şekil alır diyen kuafor ve zamanla unutursun diyen arkadaş Bunların hepsi aynı orgute uye.