Aşkını, sevgiliniz yada eşiniz icin en romantik sozler mi arıyorsunuz? Doğru sayfadasınız

En guzel ve anlamlı sozlerden oluşan aşk sozlerini sizler icin paylaşıyoruz. İclerinde ayrılık sozleri, nefret ve romantik mesajları da bulabileceğiniz bu paylaşımımız da mutlaka iclerinden beğeneceğiniz sozler olacaktır.

Ruhumu yerlere serip hasret cektirende olsan, ne askina bedduam nede sana kinim var,Deryada akar gibi binbir dertle dolsamda, seni mahsere kadar sevmeye yeminim var!
- Sozlerin aklımda yada aklımın ardında, Hayalin karşımda yada sesin kulağımda, Ya ben cıldırıyorum, yada cok ozluyorum, Ya ozlemek, yada ozlenen cok ozel BİRTANEM.
- Bir tatlı aşk guluşu ozledi gozlerim, Ve sen hangi alemde hangi duşlerde isen gel, Cunku guluşunu cok ozledim...
- O sessiz aksamda ay ışığı geceme girdi, karanlıkta kalan kalbimi aydınlattı, ardından yakamozun ışıltıları ressamları kıskandıran resmini yansıttı deryaların kalbine bebeğim...
- Eğer şu an konuşacak durumda olsaydım, Sesini duymak icin neler vermezdim, Seni ne kadar cok sevdiğimi anlatamam, Yolunu bulabilseydim zaten şu anda cile cekmezdim..
- Gecenin karanlığındasın, guneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi ruyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma...
- Sevgimi bir yerde gokyuzune yerleştirdim, Kimse beni farketmedi, gozyaşı olup yağdım, Sıcak gunlere inat, Yağmurun gozyaşı olduğunu kimse anlamadı, Sen bile...
- Yureğim umulmayan yaralarla başedemezken, Bir tatlı aşk guluşu ozledi gozlerim, Ve sen hangi alemde hangi duşlerde isen gel, Cunku guluşunu cok ozledim...
- Kimine gore ateştim cayır cayır yanan, Kimine gore bir yıldız hep parlayan, Kimi ciceğe benzetirdi hic solmayan, Ama ben senin icin su olmak isterdim hep muhtac olunan.
- Elbet ruzgar ve deniz taşır emanetlerini, Bekle gun gelir guneşim bulacaktır seni, Akşamları balkona cık, gozlerini kapat, Ruzgar benim yerime opecek seni...
- Sana Binlerce Gul Vermek Isterdim Ama Guller Solar, Sana omrumu Vermek Isterdim Ama Bir Gun olecegim, Sana Sadece Sevgimi Veriyorum Sonsuza Dek Sureceği Icin...
- Sevgiyi Gostereceksin Soylemek Yetmez,sevgi Gozlerinde Olacak Sozlerin Yetmez, Sevgi Herseydir Kalbe Hapsedilmez, Seveceksin Benim Gibi Ama Yuregin Yetmez
- Gokyuzunden Bir Yıldız Sec Bu Gece. Gozlerin Gibi Parlak Ve İşıl İşıl Olsun. Benim Icinde Bir Yıldız Sec. Parlak Olmasına Gerek Yok. Sana Yakın Olsun Yeter...
- Dost deniz kenarindaki ta$lara benzer, once birer birer toplarsin. Sonra birer birer atmaya ba$larsin. Yalniz bazilarini atmaya kiyamazsin. I$te sen onlardansin..
- ßir gun oLe cok SevmeLiyimki Sonsuza dek icimdE kaLmaLı, kar$ımdaki inSan kar$ı koyamamaLı, ßir gun oLe cok SevmeLiyimki beni yaktıkLarında biLe kaLbim sapasağLam kaLmaLı, bu Sevgiden utanmamaLı, bu Sevgiyi boşa harcamamaLı..
- Seni tanıdığım gun,Hic ihtimal vermemiştim aşk'a,Dudaklarımda gecenin ıslaklığı,Ben sendeydim,istanbul suskun, istanbul mağrur istanbulda yapayalnız bir geceydim,Zamandı yureğim, Zaman seni tanıdığım her gune, Alışkanlıktı bildiğim,Hep araya girerlerdi oysa, İlk goruşte değil, İlk opuşte oldu butun duygularım..
- Bu aşkın biletini istediğin gibi kes Nasılsa gidiyorsun, biliyorum git Ama ardında ağlayan bir cift goz Paramparca bir yurek Ve yıkılmış bir dağ gormek istemiyorsan Cek silahı daya sırtıma Titrersem namerdim Sen vurdun da ben olmedimmi
- Sesin Değdiğinde Yureğime Yureğim Titriyorsa Avuclarında ve Her Kapayışta Gozlerimi Uşuyen Bakışlarım Isınıyorsa Bakışlarında Tek Carem Fısıldamaksa Eğer Avazım Cıktığı Kadar Fısıldayacağım...Seni seviyorum.
- Cilgin gibi sevmistik, Kullar ayirdi bizi. Kader degil sevgilim, Diller ayirdi bizi...
- İliklerimde ki seni sensizlige ilikliyemedim...
- aLaca KaranLıkta oLsun oLumum Kısın LambaLarı Kısın aLın GotuRun BuTun umutLarımı Kaderim DunYada KaLsın...okuSun oLum FeRmanımı SaVcı TopLansın uC BeŞ dosT oN YaBaNcı KuruSun aRtıK DaRaĞcı...BeNi HayaLLeRimin BiTTiği YerDe aSın.
- Ben cicek gibi taşımıyorum goğsumde aşkı Ben aşkı goğsumde kurşun gibi taşıyorum Gelmiş dayanmışım demir kapısına sevdanın Ben yaşamıyor gibi yaşamıyor gibi yaşıyorum Ben aşkı goğsumde kurşun gibi taşıyorum..
- Deprem gibi girdin icime, fay hattı cizdin kalbime, enkazlar bIraktın ustumde, artcılar hala devam etmekte yureğimde... Ozlenmektesin bir tanem 8,4 şiddetinde....
- Bir huzundur aldı yine yureğimi, Gozlerim doldu ağladım zamansız.. Cıkmıyor aklımdan gozlerin! Sevgi doluydu, masum ve abartısız.. Ayrılıktır bu! Yaşanmadıkca bilinmez amansız.. Acı cekiyor bedenim, donmek istiyor sana, Ama ruhum kararsız
- Hani Gozler Vardır ya Sozleri Anlatır Hani Sozler Vadır ya Gozleri Ağlatır Hani Anılar Vardır ya Değeri Gec Anlaşılır Birde Aşk Vardır Sseni Anlatır..!! Dostluk Kura Bİlmek İcin Zorlukları AŞmaya Gerek Yok. Dost Olabilmek İcin Tatlı Bİr Tebessum Bİle Yeter İnan
- Biz kimleriz diye sorma, biz hayata bosvermislerdeniz. Bize hayat nedir diye sorma, biz hayat deryasinda yuzenlerdeniz. Bizi arama luks meyhanelerde ,biz dost sarabı icenlerdeniz.Bize dost, arkadas nedir diye sorma, biz onlar icin olume gidenlerdeniz.
- OLuMu TeSLimALDı HuZuN İcİmDe SeNdeN KaLaN CaM KıRıKLaRı AyNaDa SenSiz HuzuN SeNSiz HicKiMSe DinDiReMeDi Bu HıcKıRıKLaRı BiRGeCe YaRıSı AnSıZıN GoReCeKSiN KoŞe BaŞıNdA NoBeT TuTuYoRDu HuzuN OyLe KoLaY DeĞiLDiR BeNi UnUtMaK HaLa SoKaKLaRıMDaDıR AYaK İzİM..
- seNi YıLdızLara Benzetiyorum onLar Kadar etkiLeyici,Cekici ve GuzeLsin Ama AraNızda Tek Fark Var OnLar MiLyonLarca Sen BirtanesiN
- Sesini duyamasam Yuzunu goremesem Varlığını hissetmesem Seni ozlemesem Yureğini sevmesem Yazılarını okuyamasam da Yanımdasın Biliyorum... SENİN YANINDA SENİN ELLERİNLE YAPMAK İSTİYORUM HER ŞEYİ SENİNLE YURUMEK SENİNLE KONUŞMAK SENİNLE PAYLAŞMAK SEVGİYİ VE.... SENİNLE YAŞAYABİLMEK HER ANI...
- HER BAKTIGIMDA SENİ GORUYORSAM, HER İSİTTİGİMDE SENİ DUYUYORSAM, HER DOKUNDUGUNDA SENİ HİSSEDİYORSAM, Bu Seni COK OZLEDİGİMDENDİR
- Kalk gel hangi uzak yerdeysen,erimeden karlar.gel gor daldaki beyazını soğunu havanın..Duy sesini yağanın,havadaki sessizligin sensizligini..Karlar erimeden GEL...
- AŞK DENİZİNDE YUZUYORUM, BOGULMAMAK İCİN KULACLARIMI SIKLAŞTIRIYORUM,AMA NE FAYDA O DENİZİN İCİNDE BOĞULUYORUM VE VE BİR BAŞKA ALEME GECİYORUMBU ALEMDE NE NEFRET NE İKİ YUZLULUK VAR.SADECE MASMAVİ DENİZİNDE AŞKIN VAR...
- SENI SEVDIM; GOZLERIN ICIN SENI SEVDIM; SOZLERIN ICIN SENI SEVDIM; GULUSLERIN ICIN SENI SEVDIM; KENDIMI SENDE BULDUGUM ICIN GORMEZ OLDU BU GOZLERIM,HER GECE SENIN ICIN AGLAMAKTAN; KALBIM IFLAS ETTI ARTIK,SUREKLI BU ACIYLA YASAMAKTAN....
- İcimden bir şiir yazmak geldi, Yazıyorum,cunku seviyorum, Seviyorum,cunku hissediyorum, Hissediyorum,cunku yaşıyorum, Yaşıyorum,cunku seninleyim!...
- Sabahları seninle dogar icimdeki guneşin,gulucuklerinle sıcaklıgımı arttırır ve batmazcasına daha cok ısınırım...Kaynagı sevgi olan ne batar ki hayatta ?
- Şu anda ağlıyorum ama sevincten.. Niye mi??? sana sahip oldum icin,sevgilim birtanem,minik kelebegim,aşkım,dağ cilegim....
- Soguk havalarda hic uşumedim biliyo musun??? Hep senin sıcaklıgın ısıttı beni... sevginin sıcaklığıydı beni ısıtan.kalbime yazılmışsın bir tanem....
- OZLETİYOR SENİ BU YAĞMURLAR
Burada yağmur yağıyor Aralıksız yağıyor gunlerdir Ama sen yine de şemsiyeni Almadan gel ilk otobusle Buğulanan camlara usulca Yuzunu ciziyorum ki yuzun Bir yağmur damlası olup Duşuyor yapraklarına gulun Guller de bozamıyor bu uzun Karanlık sessizliğini kentin Anılarını yitiriyor sokaklar Bezirganlaşıyor bulvar ışıkları Tarih de kekemeleşiyor bazan Ki o zaman aşktır tek bilici Aşksa yurumek gibi bir şey Duyabilmek kuşların gelişini Anısı bizsek eğer bu kentin Unuttuğu turkuler bizsek Acıyı rehin bırakıp bir gule Anımsatmalıyız bunları bir bir Seni tanımadan onceBiri gelip sorsa ki sen hic şiir yazdın mıGuler gecerdim Hep gulerdim sevda icin şiir yazanlara Nasıl anlatılır derdim duygular-kağıt ve kalemle İnsan sevdiğini soylemeli goğsunu gere gereAma şimdi anlıyorum yazanları Ve sevgiliye yazılmıs sozcuklerinNe anlama geldiğiniCunku artık ben de yazıyorum Cunku artık bende seviyorumVe işte bunu soyleyemiyorum Kağıt ve kalemin gozyaşı ile yapmış olduğu dansa Ben sadece titreyen ellerle eşlik ediyorum.
- Ben,Sende sevdim gulumsemeyi, Sende gordum bakışların en derinini,Yaralı bir kuşu okşar gibi, usulca... Yureğime yavaş yavaş dolan kelimeleri sende duydum. Bu hasret kalmışlığımızı, gozlerinde parlayanyıldızlarla vurdum. Ben senin, o gamzeli guluşlerine vuruldum. Kaybettiğim aşk anahtarını ben, senin yureğindebuldum. Gamzeli guluşlerine guldum ben en cok... Bir de bana bakan minicik o kara gozlerine.Ben, bir tek sana guldum icten, Bir tek seni sevdim, yurekten.Bir tek, seninle birlikte, başbaşa soylediğimiz şarkıyı doladım dilime.Ben senin gamzeli guluşlerini sevdim, Oylesine icten, oylesine deli dolu, oylesine berrak........
- Sana oyle muhtacım ki, telefondaki sesine, erkeğim diyen diline, seni seviyorum diyen kalbine.. Sana oyle muhtacım ki o ufacık ellerine bana oyle bakan, dokunmaya kıyamadığım tenine...
- Birgun dudakların kurursa okyanusu getiririm sana, Bir gun gelipte ayrılacak olursak Aradaki mesafe ,yollar ve menziller Ne kadar uzak olursa olsun Sen yine de omzunu bir yokla Elimi yine orada hissedeceksin !!!
- Sen catlayan dudaklarıma Bir damla su ıcimdeki yaşama Tutkusu Avuclarıma duşen Bir kartanesi Sen Sevgilim, sevdigim,taptıgım HERŞEYiMSiN... Seni ne kadar sevdiğimi bilmek istersen Gokyuzunden duşen yağmur damlacıklarını Tek tek tutmaya calış Tutamadığın her damla Seni sevdiğimin ispatıdır...
- Gercek aşkı bana tattıransın Ozlemle tanrıdan dilediğim, hayatımın anlamısın Gozlerinde icimin titrediği tek insansın Bir tanem, sevdiğim, herşeyimsin aşkım Sabırsız gecem, derin nefesimsin Sevgisine doyamadığım, en guzelisin en guzel ciceğin Yaşama sebebimsin, herşeyimsin aşkım Bir tanem, sevdiğim, herşeyimsin tatlım Dalgın bakışım, buğulu gozlerimsin Yokluğuna dayanamadığım diğer yarımsın Yurek atışım, gonulden sevdiğimsin
- Seni duşunurken ya bir tebessum yapışıyor yureğimden yuzume , ya gozlerim dayanamıyor olumcul hasretine baktığım herşey gorduğum hic bir şey sana benzemiyor. Hic bir acı hic bir hasret seninki kadar olumcul olamıyor..
- Gunesin buz tuttugu yerde bir alev gorursen, Bil ki o yalniz senin icin yanan kalbimdir.
- Bu dunya yalanci bir dunyadir, gozleri gormeyen asik olandir, gorduklerimizin hepsi yalandir, Allah'im bu yolcuyu uyandir.