Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da yaşayan sosyal medya fenomeni Andrea İvanovna isimli kadın, dudak dolgusunda rekora imza attı. Cok fazla estetiğin olumcul sonuclanabileceği ihtimalini hice sayan genc kadın, 2018 yılında estetik yaptırmaya başlarken, 25 yaş doğum gununu cene dolgusu yaptırara kutladı. Dunyanın en buyuk dudaklı kadını olmanın yanında, dunyanın en uzun ve sivri ceneli kadını olarak anılmak isteyen İvanovna, "Dudaklarımı seviyorum ve bu yeni cene dolgusu rekoru istiyorum. Gecen ay doğum gunumdu ve cene dolgusu ile kutladım. Cenemi yaptırırken dudaklarımla uyumuna dikkat edeceğim “dedi. Genc kadın, yeni hedefine ulaşabilmek icin, iki haftada bir hyaluronik asit enjeksiyonu yaptırdığını acıkladı. Operasyonlarının fiyatını acıklayan İvanovna, “Sadece bu değil, aynı zamanda aylık enjeksiyonlarla buyuk dudaklarımı korumak zorundayım. Bir enjeksiyon 250 sterline (yaklaşık 5 bin 300 lira) mal oluyor” ifadelerini kullandı. İvanovna, sadece dudaklarına 8 bin sterlin (yaklaşık 170 bin lira) harcadığını soyledi. İvanovna, hicbir şeyin onu dudaklarını daha fazla buyutmekten alıkoymayacağının da altını cizdi. İvanovna, doktorunun onu ağzındaki herhangi bir ağrıya dikkat etmesi ve yeni bir dolgunun olumune neden olabileceği konusunda uyardığını da sozlerine ekledi. İvanovna, ayrıca buyuk dudaklara sahip olmanın getirdiği risklere rağmen, dolgu iğnelerine bağımlı olduğunu soyleyerek şu ifadeleri kullandı: "Doktorum ceneme dolgu yaptırırken yine aşırıya kactığımı duşunduğunu soyledi. Ama bunu dudaklarım icin de soylemişti. Daha fazlasını yapmaya kararlıyım cunku cenemi uzatmam ve keskinleştirmem gerektiğini duşunuyorum. Bu rekoru o kadar cok istiyorum ki, bunun icin savaşmaya hazırım. Buraya kadar geldim ve ne kadar harcadığımı duşunemiyorum bile. Cok fazla enjeksiyon yapıldı ve daha fazlası gelecek." Ote yandan, İvanovna goğus boyutunu 75C'den 75E'ye cıkarmak icin goğuslerini buyuttu.