bu konu Oğuz Atay'ın en guzel sozlerine yer vermektedir.

Sozleri bircok kişi tarafından oldukca beğenilen ve ozellikle facebook sayfaların da cok paylaşım ve beğeni alan Oğuz Atay sozlerini sizler icin paylaşıyoruz.

Fotoğraf Cekilerken, Nedense Kendimizi Gulumsemek Zorunda Hissediyoruz. “Yani Aslında Ona Bile Mutluluk Oyunu Oynuyoruz.

Cam kırıkları gibidir bazen kelimeler; ağzına dolar insanın. Sussan acıtır, konuşsan kanatır.

Kafam Cam Kırıklarıyla Dolu Doktor. Bu Nedenle Beynimin Her Hareketinde Duşuncelerim Acıyor.

Yalnızlığına Iyi Bak, Sahip Cık. Kac Kişinin Emeği Var Onda Kimbilir. İki Kadına Adamak Istiyorum Hayatımı..

Biri Erkeğim Desin Bana, Diğeri Sadece Baba.

Neden Sadece Bir Hayal Urunusun Olric? Siz Gerceksiniz De Ne Oluyor Efendimiz.

Şimdi Al Yalnızlığımı Ort Uzerine Olric… Belki O Vakit Bırakıp Her Şeyi… Gelirim Bir Yerlerden Başlamak İcin Yeniden…

Kimseye Gostermem Uzuntumu. Gunduz Gulerim, Geceleri Yalnız Ağlarım.

Hayatta Silgim Hep Kalemimden Once Bitti. Cunku Kendi Doğrularımı Yazacağım Yere, Tuttum Başkalarının Yanlışlarını Sildim .

Ne Zoruma Gidiyor Biliyormusun Olric ? O’na Yazdıklarımı O’ndan Başka Herkes Okuyor..

Artık Gelecek Planlarımı Hayattan Gizli Yapıyorum. Sanki Hayat, Işini Gucunu Bırakıp Planlarımı Bozmak Icin Herşeyi Yapıyor.

Biliyor Musun Olric? Artık Yalnızlığı Bile Cok Seviyorum, Sırf Onun Eseri Diye…

Beklenen Hep Gec Geliyor; Geldiği Zaman Da Insan Başka Yerlerde Oluyor Biliyor Musun Olric, Benim Bir Cok Dostum Var. Goruyorum Efendimiz, Hepsinin Sırtınızda Izleri Var…

Soyle Evladım’ Diye Teselli Ederdi Annem Beni. Soyle De Icine Hicran Olmasın. Hicran Oldu Anne.

Kotu Bir Resim Asarım Korkusuyla Hic Resim Asmadım; Kotu Yaşarım Korkusuyla Hic Yaşamadım.

Provası Yok Hayatın. Ne Yeniden Yaşamak Mumkun, Ne De Yaşadıklarını Silebilmek. Onemli Olan, Ilk Defa Değil Son Defa Sevebilmek.

Hep Gecer Diyorlar Ya Olric.. Sence Gecer Mi ? Gecer Elbet Efendim; Bazısı Teğet Gecer, Bazısı Deler Gecer, Bazısı Deşer Gecer, Bazısı Parcalar Gecer. Ama Mutlaka Gecer …

Kimsenin Yaşantısını Beğenmedim. Kendime Uygun Bir Yaşantı Da Bulamadım.

Cok Yukseğe Cıkamam; Bende Yukseklik Korkusu Var. Kimseyi Yarı Yolda Bırakamam; Bende ‘Alcaklık’ Korkusu Var.

Tabiat, Sırlarını Bakmasını Bilene Acıklarmış. Yemek Koyulurken, “Bu Kadar Yeter” Dedikten Sonra Mutlaka Bir Kaşık Daha Yemek Koyan Kişiye ‘Anne’ Denir. Ve O Herşeye Değerdir.

Oyleyse, Ben De Hayatımın Sonuna Kadar Aynı Yerde Kımıldamadan Oturacağım. Herkes Istediği Kadar Koşsun. Beni Anlayacak Insan, Oturduğum Yerde De Beni Bulur…