bu konu enterasan facebook sozlerine yer vermektedir.

Sosyal paylaşım ağları icin de en cok uyesi bulunan facebook, uye sayısını gun gectikce coğaltmaya edvam ediyor. Facebook sayfanız da ve pofiliniz de paylaşabileceğiniz kısa enterasan sozler arayanlar icin sizlere en yeni enteran sozleri sunuyoruz.

Gittin Elimde Sana Ait Hatıralar Bıraktın Bana Oturup Ağlasam ne feyda Sen gitmişsin Ben bitmişim O Anda...

Seni Duşunup Ağlarım oksuz gecelerimde Seni Duşunur teselli Olurum Yarım kalan hayatımda Don ne OLur bebeğim..

Yarına Hevesle Bakma umutlarımı kırdın Senin icin Gururumu Ayaklar Altına Aldım Şimdi Umutlarımla Surunuyorum Olduğum yerde

Esir olmuşum Sozlerine Soz gecmez kalbime beni terk Edip gittin ya Sozlerimi yaşlı Bıraktın Hatıraları Suluyorum Gozyaşlarımla.

Sana Bakıp Gulmeyi ozledim Sıcacık Ellerini ozledim Seni ozledim Sen Beni ozledinmi? Biliyorum ozlemedin terk edişin Benim Bitişim gulum..

Yaralı Hayatıma Merhem Olmadın gelmedin Hatrımı Sormadın Soğuk gecelerimde bir senin icin uykusuz kaldım guneşsiz sabahlarımda adını sayıklayıp uyandım!

Şimdi Git Gidebildiğin kadar Uzaklara ozlerim gormesin seni Kalbim O An yeniden Alevleniyor sana Yapamıyorum Soz Geciremiyorum Oan kalbime Git Lutfen ne olur Benim kendimle Bırak!

uzucu hayatımda kalıcı bir anısın kalıcı anılarımda ise beni mafh eden şahıssın!

Bir Kucuk Sevgiyi Bana cok gordun icimdeki dunyayı aldattın icimdeki duyguları yanılttın beni benden aldın dunyamı ters cevirdin adi insan.

Seni Seviyorum derken uzuleceğimi hic tahmin etmezdim seni duşunurken keşke olmasaydı hic dememiştim artık seni severken senden nefret etmeyide oğredim!

Butun Dertlerimle Beddualarım Sana Kırdın kalbimi bunu Unutma! Bu kalbin Hesabı Sorulucak Gunun Birinde Ozaman Cıkma Karşıma!

peri masallarındaki hayal urunleri gibisin, ancak o masallarla yaşarsın o masallarla uyanırsın yalan insan!

Sen Benim Pembe hayallerimi Karanlık Bulutlarla kapatan Bir Kabustun Artık o kabustan kurtulma Zamanı geldi Seni Kendi Atmosferinde Bırakıyorum..

Bir Aşk Masalının 2 Ayrı Karakteriymişiz Seninle Sen Zalim Ben Masum Rolunde, Bu Aşk Masalının Galibi Hep Zalimlermi Olcak?

Kahreder bu hayat Beni Sevgi Dert keder Ezdi beni Lanet Olsun Senin gibi Sevgili Uzak Dur Sevme beni!!!

Rabbime Sığındım Kimse Kalmadı Hayatımda herkez yalan Olmuş Sevgi piyasasında Sende Yalan oldun Ellerimin Arasında!

Seni Sevmiyorum Artık yeni Sevenler Bul kendine Seni istemiyorum Artık Kalbimden Adın Silindi girmez birdaha hayatıma!

Al Beni Al Beni Vur Yere parca Parca Et Sadece Eskisi Gibi Olalım Sadece elerinde hayatım on Bulsun gulum Sevdim Seni uzme beni...

Yaşarken Ağlamayı Ağlerken oLmeyi Duşundunmu? Sevgi Acısı Cekip Benim Gibi geceleri oLumLe Yuz Yuze Geldinmi Alcak Sevgili..

Harcadım omurumu hep Senin icin Seni Sevmek Ziyan Sen Acıları Hak Eden Dertleri Hak Eden Ama Kimseyi Hak Edemeyen Adi insanın tekisin!

ibret aldın herkez benden aşk acısı ceken kalbimden benim gibi olmasın kimse ALLAH aşk acısı gostermesin kimseye..

Senin icin Uğrunda verdiğim Son nefes Ziyan Seninle Yaşamak Hep Ziyan, Seni Sende Yaşamak benim hayatımdaki En buyuk Ziyanmış!

Efkarlı başımın Efkarlı Bedeni nerden Sevmişim ben o Zalimi Anlamaz icimdeki Sevgiyi uzmeyi sever her yeni gunde beni...

Zor Gunlerimde Yanımda Olamayan Sen! Zor Gunlerimde Seni bekleyen ben! Kim Kimi Seviyor Bu Hayatta ilk bunu Sor Kendine iStersen!

Seni Sevilmek Hayal iSe Bırak Hayallerimde Kalsın umitlerimi Kırma Seni Duşunmek cezam iSe Bırak gecelerimde Adın kalsın, Sen Zaten Benim icin Bir Yalansın!

Sana Bu hayatta Sadece guldum Hic Sevmedimki!

Kalbim Adını Cıkardı Beynim Anılarıma reset Attı Şimdi Hatırlamıyorum Seni Pardon Ama isim Neydi?