Galatasaray'ın sezon başında PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi, Beşiktaş derbisine kadar saha dışında yaşadıklarıyla gundeme gelmişti. Arjantinli golcu derbide attığı 2 golle yeniden yeşil sahadaki başarısıyla gundeme geldi. Yıldız golcu Eylul ayının başında Wanda Nara ile 9 yıllık ilişkisini sonlandırdığını acıklamıştı.
Bu olayın ardından Wanda Nara, Arjantinli rapci L-Gante ile birlikteliğini duyurdu. Wanda Nara, İtalya'da bir televizyon kanalına acıklamalarda bulundu. Arjantinli medyatik guzel, Mauro Icardi hakkında konuştuğu anlarda gozyaşlarına hakim olamadı.
Wanda Nara; Mauro Icardi'nin China Suarez ile yaşadığı ihanet iddialarına da cevap verdi. İngiltere'den Mauro Icardi ve Devrim Ozkan hakkında gundeme bomba gibi duşen iddia ortaya atıldı. İşte ayrıntılar...
NELER YAŞANDI?
Galatasaray 'ın Arjantinli yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile eşi ve menajeri Wanda Nara gectiğimiz ay ayrıldıklarını duyurmuştu.
'BENİM İCİN ACI VERİCİ' DEMİŞTİ
Wanda Nara, kişisel Instagram hesabından konuyla ilgili bir acıklama yayınlamıştı. Wanda Nara ayrılığı şu sozlerle acıklamıştı;
"Bu anı yaşamak benim icin acı verici. Ancak yaşananlar ve medya spekulasyonları goze alındığında bunun benden duyulmasını tercih ederim. Bu ayrılık hakkında herhangi bir ayrıntı vermeyeceğim. Lutfen, sadece benim icin değil cocuklarımız icin de anlayış rica ediyorum"
BARIŞMAK İCİN WANDA'NIN OTELİNE GİTTİ AMA…
Daha sonra Icardi'nin izin alıp ozel işleri icin Arjantin'e gittiği acıklanmıştı. Yıldız futbolcunun Wanda Nara'yı barışmaya ikna etmek icin ulkesine gittiği belirtilmişti. Icardi'nin o tarihlerde Wanda Nara'nın otelinin onunde şok goruntuleri ortaya cıktı.
GUVENLİKLER, ICARDI'Yİ OTELE SOKMADI
Wanda ile barışmak icin Buenos Aires'e giden Icardi hic beklemediği bir durumla karşı karşıya kaldı. Wanda'nın kaldığı otele giden yıldız futbolcu guvenlikler tarafından iceri alınmadı. Gossipeame'nin paylaştığı goruntulerde Icardi'nin otelin onune geldiği fakat kendisini iceriye almayan guvenlik gorevlileriyle tartıştığı goruluyor.
Wanda Nara şu acıklamalarda bulundu;
"Mauro Icardi ile ayrılığım beni cok acıttı. Sonsuza dek aşka inanan bir insanım. ectiğim adamın yanında yaşlanmaya inanıyorum ama bazen hayat sizi şaşırtıyor ve biz ilerlemeliyiz. Daima mutluluğu aramalı ve cocuklara hayatta ne olursa olsun her zaman mutluluğu araması gerektiğini gostermeliyiz."
CHINA SUAREZ İLE İHANET İDDİALARI
Mauro Icardi'nin China Suarez ile yasak aşk yaşadığı iddiaları hakkında da konuşan Wanda Nara, "Onun hakkında her şeyi biliyordum. Onun ne telefonunu kurcaladım ne de bunu konu hakkında bir arayışa girdim. Ama bu durumun farkındaydım. Oturduk Icardi bana 'Size bu durumu anlatmak istiyorum' dedi. Icardi, canınızı acıtsa da size doğruları soyleyen biri. Bu yuzden onunla hemen hemen her zaman tartışırım, cunku o size doğruyu soyleyen biri, canını acıtsa da. Bana birini gorduğunu soyledi. China Suarez'den bahsediyorum"
İNGİLTERE'DEN DEVRMİ OZKAN İDDİASI
İngiltere'den The Sun, Wanda Nara'nın İtalyan televizyonuna yaptığı acıklamaları haberleştirdi. The Sun haberin ayrıntısında Mauro Icardi'nin Turk oyuncu Devrim Ozkan ile birlikte olduğu iddiasında bulundu. Haberde "29 yaşındaki Icardi'nin şimdi de Turk oyuncu Devrim Ozkan ile birlikte olduğu konuşuluyor. Arjantinli, Devrim Ozkan ile el ele goruntulendi." ifadeleri yer aldı.