Tup bebek tedavisi goren kişilere yardımcı bir klavuz.Tupbebek tedavisi gormekte olan bir kişinin ,yakınlarından istediği davranış şekli.
Zaman zaman doğurganlık problemi olan bir cifte ne soyleyeceğinizi bilemediğinizin farkındayım. Bazen istemeden beni uzecek şeyler soyleyebilirsiniz. Size, bana daha fazla yardımcı olabileceğiniz birkac oneride bulunmak istiyorum.
· Lutfen her ay bana, gebe olup olmadığımı sormayın. Şayet gebe kalırsam bunu mutlaka buyuk bir sevincle size haber vereceğim.
· Lutfen her muayene sonrasında ne olduğunu bana sormayın. Kendimi guclu ve iyi hissediyorsam mutlaka gelişmeleri size haber vereceğim.
Cocuğunuz yanlış davrandığında lutfen bana,onu almak isteyip istemediğimi sormayın. Bu bana acı veriyor.
Doğum tebriğine geldiğimde bana şimdi sıra sende , inşallah bir dahaki sefere bizde sana tebriğe geleceğiz gibi şeyler soylemeyin. Kendimi cok kotu hissediyorum.
Evlat edinebileceğimizi bize soylemeyin. Şu anda oncelikle biyolojik yoldan cocuk sahibi olmaya calışıyoruz. Evlat edinme yada cocuksuz bir yaşamı tercih etme seceneklerimizin farkındayız. Butun bu secenekleri, tedavi seceneklerini denedikten sonra dikkatlice duşuneceğiz.
Bize surekli olarak, infertilite tedavisi hakkında yenilikler yada yeni yerler hakkında bilgi vermeyin. Yeni bir yer aradığımızda bunu mutlaka size danışırız.
Oncelikle tedavi doneminde kendimiz hazır hissettiğimde beni dinleyecek dost ve yakınlara ihtiyacım var. Sizinle konuşmak istediğimde lutfen beni yalnızca dinleyin ve anlamaya calışın.
Duygularım cok değişken olabilir, lutfen anlayışlı olun.
Unutmayın yalnız kalmak istediğimde, bu sizinle goruşmek istemiyorum demek değildir.
SİZİN ANLAYIŞ VE DESTEĞİNİZ BU GUC DONEMDEN KENDİMİ DAHA İYİ VE GUCLU HİSSETMEMİ SAĞLAYACAKTIR.
YANIMDA OLDUĞUNUZ İCİN TEŞEKKUR EDERİM.
[h=2]İstanbul Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın![/h]
Tup bebek tedavisi goren kişilere yardımcı bir klavuz.
Sağlık0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tup bebek tedavisi goren kişilere yardımcı bir klavuz.