Başıboş kopek dehşetlerine 5 Kasım'da bir yenisi daha eklendi. Tekirdağ'ın Corlu ilcesinde arkadaşlarıyla yolda yururken kovalyan kopekten kacarken otomobilin carpması sonucu yaralanan cocuk hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan kucuk cocuğun tedavisi devam ediyor. Olay sonrasında kaza geciren cocuğun babası Mehmet Demir, belediye ve derneklerin sahipsiz hayvanların insanlara zarar vermemesi icin onlem alması cağrısında bulundu. Demir yaptığı acıklamada, cocuğunun kopekten kacarken yolda otomobilin carpması nedeniyle yaralandığını anımsattı. Carpmanın etkisiyle oğlunun ciğerlerinin zarar gorduğunu, kafatası ve yuz kemiklerinde kırıklar oluştuğunu anlatan Demir, "Şukur, cok tehlikeli bir durumu yok. Yoğun bakımdan cıktı ve muşahede altında tutuluyor. Gozlerini actı, konuşmaya başladı. Kendi ihtiyaclarını gidermeye başladı. Kendisinde herhangi bir sıkıntı gorunmuyor." dedi. Tekirdağ'da kopekten kacan cocuğa otomobil carptı "Sokaklarda cok fazla kopek var" AA'nın haberine gore, Demir, sahipsiz kopeklerin insanlara zarar vermemesi icin onlem alınması cağrısında bulunarak şunları kaydetti: "Sokak kopeklerinden dolayı can yanıyor. O yolda kazalar da oluyor. Yol kenarına bariyer konulması gerekiyor. Sokaklarda cok fazla kopek var. Belediye veya hayvansever derneklerinin bu konuya el atmaları cok iyi olur. Sokaklarda cocuklar geziyor, dolaşıyor, en azından onların canı yanmasın. Benim cocuğum bu olay yuzunden okulundan geri kaldı, ben işe gidemiyorum. Mağdur olduk. Şukurler olsun cocukta sıkıntı yok. Bu hafta sonu normal odaya gecişi yapılacak diye bekliyoruz."