sevgiliye msj sevgiliye sevgi sozleri hasta mesaj mesajlar 2009 hasta olan mesaj
» Yanağına Duşen Kar Tanesi Eriyip Dudaklarına Ulaştığında O Bir Damla Serinliği Benimle Paylaşmak İstersen Yuzune Esen Ruzgara Don. Bilki O Ruzgarda Ben Olacağım.
» Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kacar. Guneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Sacar. Uzulme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Suruyle Kartallar Yalnız Ucar.
» Gul Bahcesinde Gecsede Omrum, İnan Senin Ustune Gul Koklamam Gulum, Seni Koklamak Olsada Olum, İnan Uğrunda Olmeye Değer Be Gulum.
» Ağzımın Tadı Yoksa, Hasta Gibiysem, Boğazımda Duğumleniyorsa Lokmalar, Buluttan Nem Kapıyorsam İnan Hep Guzel Gozlerinin Hasretindendir.
» Seni Yıldızlar Kadar Cok Seviyorum. Onlar Kadar Parlak ve Onlar Kadar Yakınsın Bana, Tek Fark Onlar Milyonlarca Sen Birtanesin.
» Ruyaların En Guzelini Gorurken Tanrının Seni Koruması İcin Gonderdiği Meleklerin Kanatları Oyle Buyuk Olsun ki En Masum Anında Bile Sana Kimseler Zarar Veremesin
» Gozlerin Nehir, Kirpiklerin Kopru Olsun. Ben Tam Uzerinden Gecerken İpler Kopsun, Duştuğum O Yer Dudakların Olsun.
» Birgun Hayatın Butun Guzelliklerinden Vazgecip Olume Sessiz Sedasız Gitmek İstersen Yanıma Gel. Yanıma Gel ki; Sana Sensiz Yaşamanın, Sensiz Olmanın Olum Olduğunu Gostereyim.
» Benim Kalbimi Kırmak Suya Yazı Yazmak Kadar, Gonlumu Almak İse Guneşe Dokunmak Kadar Zordur. Sen Suya Yazı Yazmayı Başardın, Şimdi Guneşin Batmasını Bekle.
» Kotumser yalnız tuneli gorur,iyimser tunelim sonundaki ışığı gorur,gercekci tunelle birlikte ışığı hemde gelecek treni gorur.
» Sen dunyaya surgun bir meleksin ve ben seni o kadar cok seveceğim ki bir daha cennetine donemeyeceksin!
» Gercek sevgi kotuluk gorduğunde azalmayıp iyilik gorduğunde artmayandır.