erkekler icin soylenmiş sozler erkeklere soylenen guzel sozler erkek susarsa erkeklere soylenen laflar
”Erkekler dusman degildir, onlar da kurbandir. Gercek dusman kadinin kendini inkaridir • “Cogu erkek, bir takim elbise bile secemeyecekleri kadar los isikta bir kiza asik olmuslardir.” br>
• “iki erkegin en cok birlestigi konu, kadinlar hakkinda sahip olduklari benzer konulardir”
• “Derinlerdeki hazineler bile, bir kadinin askina tutsak olmus bir erkegin hissettigi rahat kadar degerli degildir”
• “Bir erkek sevdigi iste calisirsa, cok nadiren isi yuzunden sagligi bozulur
• “Asik bir erkek, evlenene kadar eksiktir. Evlendikten sonra ise bitmistir”
• “Daglar yaklastikca daha ulu gorunurler, ama buyuk erkekler bu yonden daglara benzemezler
• “Bir erkegin evi, disaridan onun kalesi gibi gorunebilir; oysa iceriden daha cok cocuk odasina benzer
• “Erkekler yattiklari her kadini sevmezler, sevdikleri kadinlarla yatmazlar
• “Erkekler kalpleriyle degil, dusunceleriyle yasar
• “Butun erkekler koca bebeklerdir
• “Erkekler kahve gibidirler. En iyileri zengin ve sicaktir, sizi butun gece ayakta tutabilirler “
• “Altin atesle, kadin altinla, erkek de kadinla erir”
• “Aşk,bir eşkiyanın hayata itirazıdır. susarsa catışma, konuşursa savaş, yazarsa destan, severse devrim olur… şimdi soyle bana, ben eşkiya olmayayım da ne olayım.”
• “bana gozlerin yeterdi, yeşiliydi cennetim, sen hep aynısın.. hep aynı.. gem tutmuyor yureğim, kaygısız deli ayak seslerin.. hani gelmezsin kahretsin.. bilmezler ne hainsin.. sen kurtar yarabbim.. yanıyorum ateşlerde, sormazsın.. beni, bilirim, kırmazsın zincirlerini, sen kurtar yarabbim, yanıyorum..
• “ay gece uyumayanlar icin doğar.. sen de bu gece uyuma.. o guzel gozlerini yumma.. ben bu gece ay olacağım ve yalnız senin icin doğacağım.”
• “Sev Ama Mevsimlik OLmasın Yazın Acıp Kışın Solmasın
• “Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri donmek isteyip de donemeyince caresizlikten delirten, hayatta bir defa gorulebilen harika bir ruyasın!..
• “sen icimde buyuyen heves, zamana tutsak olan umutsun. sen bana hayat veren neges ve alabildiğine mutluluksun!
• “Ne seni unutacak kadar zaman gececek, Ne de gecen zaman seni unutturmaya yetecek, Bırakıp gitsemde unuturum sanma, Zaman alışmayı oğretir, unutmayı Asla…!
• “Arkadaş dediğin matemetiksel olmalı,sevinci carpmalı,uzuntuyu bolmeli,gecmişi cıkartmalı, yarını toplamalı,kalbinin derinliklerindeki ihtiyacları hesaplamalı ve herzaman butun parcalardan daha buyuk olmalı…”
• “Sakın buyume bebek, hayat senide harcar eger buyursen dert cekersin hasretle yasarsın gecen gun dunden daha beter. Sakın buyume bebek bu halinle daha guzelsin. Ask denen sey kapını calıverir farkında olmadan senide alıverir. Sakın buyume bebek kalbin tas olsada o an gulmek istersin gulemezsin yasamadan olmek istersin olemezsin.Dost dediklerin dusman oluverir sevemezsin. Sakın buyume bebek bu halinle daha guzelsin..!
• “Gozlerimden duşen yaş denizi ıslatıyor. sevda kilim, hasret nakış gonul derdi dokuyor. catlayası deli yurek sen diye atıyor guzel gozlum burası sen kokuyor..
erkekler icin soylenmiş sozler
Geyik0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- erkekler icin soylenmiş sozler