Bu konu etkileyici aşk sozlerine ve mesajlarına yer vermektedir.

Etkileyici aşk sozleri arayanlar icin, facebook da paylaşılan ve cok beğeni alan romantik sozlerden oluşan etkileyici aşk sozleri ve mesajlarını sizler icin paylaşıyoruz.

Gonlume taht kurdun, Gonlumun sultanı oldun, Gece gokyuzunde parlayan yıldızım, Sabah ise ruhuma doğan guneşim oldun ..

Damdan duşer gibi hayatıma girdin, beni deli divane ettin, sucum neydi ki, beni kendine bu kadar aşık ettin

Her gun sevda cekipte, Gulunmuyor değil mi, Bir guzelden başkası, sevilmiyor değil mi, Seni asla unutamam, Sensiz olamam diyordun, Hani bensiz olurdun, Olunmuyor değil mi??

Sen seni ozleyenin ozleminden habersiz ozlemle ozlenmektesin
sen var ya sen, ozlemlerin icinde en cok ozlenensin!!

KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR FATİHİ BİR TANE OLMALI

İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama donupte kendi peşlerinden koşanlara hic bakmazlar

Seni ne kadar sevdiğimi bir bilsen sende uzayı goren insanlardan biri olurdun...

BİR SABAH UYANDIĞINDA GUNEŞİ GOREMEZSEN YANINDA SAKIN GOZLERİNİ KAPATMA YILDIZLARI DA KAYBEDERSİN SONRA.

Yaşamın kaynağı sevgi ise eğer, sevgi bir tutku.
amac bir şeyleri paylaşmaksa, paylaşmak dostluk.
dostluk hatırlamaksa eğer, hep aklımdasın!!!

Gulu bir gun, Seni her gun, Gulu soluncaya kadar, Seni olunceye kadar seveceğim...

Beni terk ettiğin gun saclarından bir tel koparıp asacağım kedimi beni terk ettiğin gun kirpiklerinden birini koparıp saplayacağım kalbime ve beni terk ettiğin gun oleceğim

Dava: Bir aşk hikayesi
Davacı: Yalnızlık
Davalı: Ayrılık
Şahit: Yeminler
Suclu: Sevgilim
Ceza: Sonsuza dek seveceğim

ONUN UZUNTUSUNU PAYLAŞIP.. ONUN İCİN AĞLIYORSANIZ BU AŞKTIR... O OLMADAN ONU DUŞUNUP AĞLADIĞINIZ OLDUYSA .. O DA AŞKTIR.

SANA BİR ŞEY SOYLEYECEM AMA SAKIN UZULME; DUN DR,gittim bobreğimde kum,kalbimde seni buldular!!!!!

Hissedince sana vurulduğumu baharda kuş olup ucarsım gelir, bakınca o guzel gozlerine hasreti bir anda silisim gelir ama ne care bir tanem ne care ne kuş olup ucabilirim nede hasreti silebilirim ama inan bana bir tanem inan seni bir omur boyu Sevebilirim...

Diyorsun bana yaren sis yasa . yaşar mı bu beden ruhu olmasa..¿

ZAMAN GECE YARISI ISLAK GOZLERİM CAMDA BELKİ GELİR DİYORUM, HANİ BİR ŞARKIMIZ VAR YA ONU SOYLUYORUM VE SENİ OLESİYE SEVİYORUM > bu aşk sozleri etkileyici

Bir soluk kadar yakın yıldız kadar uzak derler sevgi icin. Uzanırsın yetişemezsin yetişirsin dokunamazsın dokunursun vazgecemezsin vazgecersin ama unutamazsın!!

Bir su gibi Berrak , bir Cicek gibi sevgi yuklu , Gokyuzu gibi yalın okyanus kadar derin kelimelere sığmayacak kadar buyuk bir SEVGİMİZ olduğunu sakın UNUTMA !

Sana olan aşkım sağır bir ressamın kristal bir yuzeye duşen gul yaprağının cıkardığı sesi cizdiği zaman bitecek

Kalbimde 3 cicek yetiştirdim. Sevmek,sevilmek ve beklemek. Sen bunlardan ikisini kopardın. Bana sadece biri kaldı beklemek beklemek beklemek

GOZLERİN DALARSA BİL Kİ DUŞUNDUM SENİ, KULAĞIN CINLARSA BİL Kİ ANDIM SENİ, GECE UYANIRSAN BİL Kİ RESMİNİ OPTUM, GOZLERİNDEN YAS DAMLARSA BİL Kİ SENSİZ OLDUM..

gece midir insanı huzunlendiren, yoksa insan mıdır huzunlenmek icin geceyi bekleyen? gece midir seni bana duşunduren yoksa ben miyim seni duşunmek icin geceyi bekleyen ?

Ben seni sevmek icin değil sevmenin nasıl olduğunu gor diye sevdim sen benim alın yazımsın

Bir insanın idealleri olmalı sonsuzluk gibi, bir insanin ozlemi olmalı ozlemle acan cicekler gibi, bir insanın bir tanesi olmalı oda senin gibi

Asla sevme, seversen ihanet etme; ihanet edeni de asla affetme!!

BAŞKASINA KENDİNDEN FAZLA DEĞER VERME, YA ONU KAYBEDERSİN YADA KENDİNİ MAHVEDERSİN

DEMEDİM Mİ BU HASRET BİTİRİR SENİ. AY DOLANIR GİDER,YALNIZ KALIRSIN. HER GUN YENİ BAŞTAN DAĞILIR, UFALIRSIN. DEMEDİM Mİ YUREĞİM BOYLE SEVME DİYE!

Cama vuran her damlada bir tek sen varsın ne istiyorum biliyor musun her gun yağmur yağsın!!

AŞK BİR ELMALI ŞEKERE BENZER,, BİTİNCE SAPI KALIR

Ne senden vazgecerim, ne duşlerimden, nede gozlerimi kaparım hayalinle yaşarken, inan hayatı seni bana verdiği icin, seni ise hayatıma anlam verdiğin icin seviyorum!!

Gitmek mumkun olsa gitsem uzaklara, sevmesem seni yaksam yureğimi, savursam kullerimi dağlara denizlere ,yeşerirdi kullerim sana olan sevgimle

Elimde denizde bulduğum bir midye var denizden o kadar uzak ki tıpkı seninle benim gibi. Ama arada tek fark var o denize sen bana aitsin.

Yastığımla uykumu baş başa bıraktım,sırf seninle yalnız kalabilmek icin! Bu da yetmedi kendimi de bir kenara bıraktım şimdi burada yalnız sen varsın!!!

Olsen bile benden kurtulamazsın. Kefen olur bedenini sararım.Yağmur olur uzerine yağarım. Cicek olur mezarında acarım. Olsen bile benden kurtulamazsın

Aşk bir goldur, ustunde kazlar yuzer.

Eğer beni bu sokakta, bu mahallede, bu şehirde bulamazsan sevgilim bil ki ben, Gozlerinin daldığı yerdeyim...

Aşkımız şekerden, sevgimiz tuzdan, evimiz ateşten... Bir gun ne oldu biliyor musun?... Yağmur yağdı...

Sevmek sucsa suc işledim, Olmek buysa olumu sectim