Oyun bazı sistemlerde fare gecikmesine yol acmakta. Bu nedenle bu sorunu yaşayan oyuncuların "fare hassasiyeti yeterli gelmiyor" tarzında yorumlar yaptığını gordum. Bu sorun bir kac kucuk ayarlamayla giderilebilmekte. Kendi sisteminizde bir şikayetiniz olmasa dahi bu yontemi denemenizi tavsiye ediyorum. Oyuna girdiğinizde kamera donuşlerinin cok daha seri olduğunu ve nişan almanın kolaylaştığını goreceksiniz

1. Adım

1. "NVIDIA Denetim Masası > 3D Ayarlarının Yonetilmesi > Program Ayarları" yoluna gidin.
2. "Ekle" butonuna basıp "Grand Theft Auto V"i secin ve "Secilen Programı Ekle"ye basın.​

3. Ardından aşağıdaki ayarları karşılarında yazan değerlere değiştirin:​
Bağlantılı optimizasyon -> Acık Birden cok ekran/karma GPU hızlandırma -> Tek ekran performans modu Golgelendirici Onbelleği -> Kapalı Guc yonetimi modu -> Maksimum performansı tercih et Onceden oluşturulan maksimum kare sayısı -> 1
4. "Uygula"ya tıklayıp NVIDIA Denetim Masası'ndan cıkın.​

2. Adım

1. Oyunu acıp "Settings"e girin.
2. "Keyboard / Mouse" ekranına gelin.
3. "Mouse Input Method" ayarını "DirectInput" olarak değiştirip "Esc" ile ana ekrana geri donun.

Bu adımlardan sonra son durum şu şekilde olmalı:

Dipnot:

"NVIDIA Denetim Masası > 3D Ayarlarının Yonetilmesi > Program Ayarları" ekranında eklediğiniz programın "Grand Theft Auto V" olduğuna emin olun. "Grand Theft Auto V Launcher"i secerseniz ayarlar gecerli olmaz. Bir hata ile karşılaşırsanız ilk adımdaki ayarları yaptığınız ekrandaki "Geri Yukle" butonunu kullanınız. Alıntı değildir