bu konu facebook gunaydın sozlerine ve mesajlarına yer vermektedir.

Facebook profiliniz de yada sayfanız da eş, dost ve sevgiliniz icin gunaydın mesajları arıyorsanız sizlere şimdiye kadar pek fazla duyulmamış en yeni gunaydın sozlerini ve mesajlarını paylaşıyoruz.

Kalbinizin sesi duyulması ve butun dileklerinizin gercekleşmesi dileğiyle. Gunaydın.

Gunler Aydınlık Zamanın Huzurlu OLsun Gunun Aydın Olsun Gunaydın Olsun

Karanlık gecmiş Silindi omrumuzden Işıkla Bakıyoruz Artık geleceğimize Gunaydın arkadaşlar

Butun Gunlerimin Biricik Aydın ışığı Bugun Gun Senin icin Doğuyor Kalbimden Gunaydın Bebeğim..

Guzelliğin Gibi Gununde Aydın Olsun Gunaydın Aşkım Sana Gunaydın Sadece Sana..

Once Kendime Sonra Evime Sonra Evimdekilere Sonra Kapılarımı Actığımda Bana

Gonlu sevgi dolu dostlara. Dostluğu dost gibi bilenlere. Guzelliği sevgi ile yoğuran insanlara. Gonul dolusu Gunaydınlar.

Gunaydın ceylan Gozlum Sabahımın Guneşi Gozlerimin Işığı Hayata SeninLe gunaydın demeyi Seviyorum….

Kimseye Gunaydın Demedim Hayatımda Gunumu Aydınlattın Sanada Gunaydın Olsun Candan…

Gunaydın yureğime yağmur gibi yağan gece mi yıldız yıldız bezeyen karanlığımı dolunay gibi aydınlatan gunaydın

Gunaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere yol gosteren kutup yıldızım seher vakti yapılan ve kabul olunan duam gunaydın.

her Gunu Seninle Anıyorum Her Sabahı Adınla Bekliyorum her Mesajımı Sana Gun Ağrırken Atıyorum Şimdiki Gibi Gunaydın Bebeğim

Gunaydın yatağımda ruyalarım işimde hulyalarım soğuk kış gunlerinde sımsıcak saran ılık, ılık damarlarımda akan can suyum gunaydın

Seviyorum Seni Seninle gecen Gunleri Seviyorum Seni Sana Gunaydın Demeyi.

Yere Duşen Yağmur Damlaları Kalbine İnecek Guneşi Engellemesin Guneş Bulutların Arasından Hep Sana Doğru Baksın Guneş Guzellikler Getirsin Gunaydın.

Gunumuz Gunumuze Aydın Olsun Gunaydınlar Olsun.

Gunun Aydın Olsun. , Dilerim Ki Yureğine Gulun Golgesi Duşmesin Ve Sen, Yuzunde Guluşlerin En Guzeli Ile Bak Geleceğe.

Kalbim Gibi Bugunde Senin icin Aydın ve Gunaydın Arkadaşım.

Seni Seviyorum bebeğim Gozlerin gibi Bugunde Gunaydın Olsun Guneşime.

Once Kendime Sonra Evime Sonra Evimdekilere Sonra Kapılarımı Actığımda Bana

Guzelliğin Gibi Gununde Aydın Olsun Gunaydın Aşkım Sana Gunaydın Sadece Sana..

Gunler Aydınlık Zamanın Huzurlu OLsun Gunun Aydın Olsun Gunaydın Olsun Sana Birtanem..

Gunaydın; benim viran gonlumun sultanı, Gunaydın; dost bağımın gonca gulu, Gunaydın; Sureyya yıldızım, Gunaydın: ay yuzlum, Gunaydın; canımın cananı, Gunaydın

Gitmen sorun değil de.. Hasta falan olduğumda, Doktorun seni bana hatırlatması zoruma gidiyor. Nefes al, Nefes' ver. Tekrar gunaydın..

Once kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı actığımda Bana değen ne varsa Yureğimle beynim arası Cizgi derinliğince Gunaydın

Gun Seninle Guzel Gune Başlamak Seninle Sıcak Olucak, Gunlerimiz Aydın geleceğimiz Parlak Olsun Sana Gunaydın Olsun..