Arkadaşlar GTA 5'i cıktığı gunden beri oynuyordum taki dun Trevor'la Last Camp gorevini tamamlayıp Los Santos şehrine donerken her seferinde aynı yerde "Corrupt Game Data" hatası verene kadar. Bu hatanın cozumunu yapayım derken "code 2" hatası cıktı. Onu duzelteyim derken sunucuya bağlanamama hatası cıktı. Sinir hali kufurler saydırırken oyunu tekrar indirip kurayım dedim de 60.6 gb yahu inmez, hele ki Social Club ile yapıyorsanız tam bir eziyet. Sonra aklıma başka bir fikir geldi uyguladım ve oyunumu nihayetinde actım sorunlu gorevimi bitirdim huzur icinde şu satırları yazıyorum size. Aynı sorunla karşılaşan arkadaşlarım varsa yardım etmek icin direk koştum buraya. Şimdi;

Oyunu daha once indirdiğinizi varsayaraktan, oyunu farklı bir klasore kopyalayın. Code 2 hatası sanırım DNS kaynaklı bir hata. Varsayılan DNS. OpenDNS ya da farklı DNS ile Social Club programına girmeye calışınca loading ekranında takılıyor ya da code 2 hatası veriyor. O yuzden Google DNS kullanın. 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 GTAV Setup Tools ile oyunu bilgisayarınızdan silin. Save Game silinsin mi sorusuna hayır diyebilirsiniz bu sayede kaldığınız yerden başlarsınız. GTAV Setup Tools ile oyunu tekrar kurun (yani indirin) 3-5 mb indirince programı kapatın. Onceden kopyaladığınız dosyaları bu yeni kurulumun icine yapıştırın. GTAVLauncher'ı calıştırın. Eğer eksik dosya varsa program tekrardan indirecek yoksa direk oyuna gireceksiniz. Benim sorunum oyuna girme değil bozuk dosya hatası diyorsanız;
http://extreme.pcgameshardware.de/a...finden-und-ersetzen-gta5filecheck_sha1_v2.zip adresinden GTA 5 File Checker dosyasını indirin. (linke tıklayınca direk inecek)
Programı GTA 5'in kurulu olduğu dizine yapıştırın ve programı calıştırın. Starte Check butonuna basınca dosyaları kontrol edecek. Sağlam dosyalarda Hash korrekt! yazacak. Bozuk dosyalarda ise Hash NICHT korrekt yazacak. Bozuk dosya varsa onu silin ve GTAVLauncher'ı tekrar calıştırıp dosyayı indirmesini bekleyin. Arkadaşlar ben bu şekilde sorunlardan kurtuldum. Rockstar bize daha ne surprizler hazırladı bilmiyorum ama şimdilik oyunu sorunsuz oynuyorum. Bu yolla sorununu cozenler ankete oy kullanın ki diğer arkadaşlarda calıştığını gorsun. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. İyi oyunlar....