Gun gectikce uye sayısı hızla artan sosyal paylaşım sitesi facebook da en ebğenilen aşk sozlerini sizler icin bir araya getirdik. Siz de ister profiliniz de isterseniz sayfanız da beğendiğiniz bu sozleri paylaşabilirsiniz.

Aşk insanın hayatı boyunca yaşamadığı ilk defa yaşanılan bir duygudur. Bu eğer birine aşıksan sevdiğini gorduğunde kalbinde bir heyecan basar işte o zaman Aşk Aşktır..
Guzelliğin beş para etmez bu bendeki aşk olmasa. Aşık Veysel
Oyle bi cık ki karşıma, her baktığımda ilk defa goruyormuşum gibi, az kalsın oluyormuşum gibi hissedeyim seni.
Gozlerin gozlerime değince Felaketim olurdu, ağlardım Beni sevmiyordun, bilirdim.
Git dedim Git ! Sen kalınca genişliyor bu dunya ve kayboluyorum ucsuz bucaksızlığında.
Aşk oyle bir denizdir ki; yuzmesini bilmediğin halde, ya omrune dalış yaparsın, ya olumune.
Aşk kacmaktan cok kovalamak, gormekten cok ozlemek, gitmekten cok beklemek, dokunmaktan cok duşunmektir.Ve aşk oyledirki nerde imkansız varsa onu secer.
Eskiden karanlıktan korkar yağmurdan urperirdim şimdi karanlıklar sırdaşım yağmurlar goz yaşım oldu.
Aşk diye birşey yaşıyorum. Ne tek taraflı demeye dilim var. Ne de karşılıklı olduğuna ispatım.
Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman.herşeyin bir oncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. senden once vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan.
Sonunda aşk acısı olsa da sev, cok sev. Usul usul gir yureğime, kalbim bağrım catlasın!
Asla aşk acısı ceken birine aşık olmayın; Cunku o kişi yaralıdır ve yarabandı olarakta sizi kullanır.
Bir kadın aşka inanmıyorum derken, aslında tek bir şey soylemek istiyordur:Hadi beni aşka inandır.
Geceleri uyuyamıyorum. Uykumun bu ruyayı bolmesinden korkuyorum. Duşlerimin sensiz kalacağından, kabusların cevrelediği hayatımın etmediğimiz bir usturayla geceyi doğramasından korkuyorum.
Aşk ateşten bir parcadır; once ruhunu aydınlatır, sonra bedenini ıstırtır.. Ama illaki yakar benliğini kavurur.
Kırkındaki bir adam, yirmisindeki bir kıza aşık olduğunda, aradığı kendi gencliğidir, kızın ki değil.
Neden... Aşk her zaman mutlu sonla bitmiyor, Neden... Hayat her zaman olunda gitmiyor, Neden... Tanrı bazen kulunu işitmiyor, Neden... Neden Allah'ım neden...