Yaklaşık 2 gun once Steam uzerinden Grand Theft Auto IV aldım. Ancak sorun şu ki ilk acılışta SocialClub hesabı istemişti ve ben de Gmail uzerinden giriş yapmıştım. Daha sonra online sistemine girebilmek icin Games For Windows Live uzerinde giriş yapmak istedim. Sorun şu ki Hotmail hesabımı ve şifremi girdikten sonra bir update olduğunu soyluyor ve guncellemeye bastığımda bağlantı hatası veriyordu. Bunun uzerine cıkış yapıp yeni bir hesap acayım dedim ancak her şey birbirine girdi. Hatanın da ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. Hata olmadan da sorunu cozemeyiz. Lutfen biriniz bilgisayarıma bağlanıp yardım edebilir mi?

Save alamıyorum, online oynayamıyorum.

NOT: Laptopumun İ7-2630QM işlemcisi 6GB RAM'i ve GT525M ekran kartı var. GTA V'in iyi bir optimizasyonunun olduğu soyleniyor. GTA IV'u 25 FPS oynuyorum. GTA V'i en duşuk ayar ve cozunurlukte oynama ihtimalim var mı?

Arkadaşlar Steam'dan GTA4 aldım. Oyunda Games For Windows'a bağlanırken update var diyor halbuki son surumu birkac defa kurdum. Surekli boyle diyor guncel surumde bile. Tamam'a bastığımda bi' bar dolmaya başlıyor daha başındayken bağlantı hatası gibi bir şey veriyor. Recep ağabey lutfen yardım et!