Merhaba arkadaşlar,
Ben gecenlerde Steam'den GTA 4 almıştım ve guncellemeler, Games for Windows vs. her şey tastamam olduğu halde oyuna girdiğimde Loading Screen bolumunde oyun takılıp kalıyordu (resimler surekli devam ediyordu) ve ne kadar beklersem bekleyeyim acılmıyordu. Forumlarda aradım fakat bir turlu cozum bulamadım, en sonunda yabancı bir sitede bir cozum buldum. O yuzden cozum olarak bilgilendirmek icin buraya koymak istedim. Başka konuların altına cozum olarak yazmam gerekiyordu ama sorunun cozumunun başka bir problem cıkarabileceğinden emin olamadığım icin konu acarak bilgili birisinin yardımcı olabilmesi icin sormak istiyorum:

Steam'den oyunun ustune sağ tıklayarak "ozellikler" diyoruz ve oradan sonra "calıştırma seceneklerini ayarla" diyoruz. Cıkan pencereye "-norestriction -availablevidmem 512 -percentvidmem100%" (tırnak işaretleri olmaksızın) yazıyoruz. Turkcesinden bir şey anlayamadım, bu sebeple bunun ne anlama geldiğini ve tam olarak hangi ayarları değiştirdiğini sormak istiyorum. Teşekkur ederim.