etkileyici telefon mesajları etkileyici aşk sozleri sozler aşk uzerine sozler
Herzaman gul, hayata gulucuk şac, gulmeyi benimse, Cunku senin bir guluşun icin, Koca dunyada yaşayan biri mutlaka biri vardır.
Guneşin doğduğu yerde parlayan bir ışık gorursen.Bilki senin icin yanan kalbimdir.
Bazen sana gayesiz, raslantısal bakardım... Sense kacırırdın gozlerini benden. Oysa , sana bakarken gozlerinde kalbini gorurdum.
Gozlerin olmadan da kalbini goreceğimden habersizdin. Ve hatta sana bakmadan seni hissettiğimi bilmezdin
Titrer durur ellerim yanında. Vucudum urpermeyle dolar. Uşuyorum ben yanında. Cunku varlığın icime serinlik veriyor
İcim o kadar senle doldu ki... İnsanlar seni gozbebeklerimde gorurler diye bakmaya korkar oldum
Oyle guzeldin ki! Ama bir gun anladım yuzundeki guzelliğin ruhundan geldiğini. Oyle guzeldin ki! Anladım seni guzel goren benim gozlerimdi.
Sevgimin guzelliğiydi seni guzelleştiren.
Hayatta iki kişi tanıdım.Birisi ruyalar kadar uzak sen, diğeri sevgililer kadar yakın ben.Hayatta iki kişi tanıdım .Birisi asla benim olmayacak sen, diğeri senden başkası olmayacak sen.
Bir sıcak yuz aradım şu tenha sokaklarda sanki herkes yabancı herkes darılmış bana.ne derdimi soran var ne tanıdık bir cehre.ne tarafa uzansam ellerim boş kalıyor,mutlu olan kimseler huznumu arttırıyor.
bir mizrak olur bulurum kalbinin yerini bir hancer olur alirim ustundeki derini
Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın degil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana baglandım sana taptım...
Ayrılık kucuk sevgileri oldurur ama buyuk sevgileri guclendirir. Tıpkı ruzgarın mumu sondurup yangını guclendirdigi gibi... Bizim de sevgimiz hep yasayacak ve daha da guclenecek sevgilim. Nice gunlere birlikte olmak dilegiyle...
Bir gun dudakların kurursa okyanusu getiririm sana aksam ayazında titrersen guneşi getiririm sana eğer gonlun sevgi ararsa kalbimi soker getiririm sana KIRCICEGIM.
sen seni ozleyenin ozleminden habersiz ozlemle ozlenmektesin sen varya sen,ozlemlerin icinde en cok ozlenensin
Ben seni dun sevmedim cunku dun geride kaldı, ben seni bugun de sevmeyeceğim cunku bugun de bitecek; ben seni yarın seveceğim cunku yarınlar hic bitmeyecek!
Sen gullere ozenme guller sana ozensin .Uzme tatlı canını sen gullerden de guzelsin,sevgi kadar masum sevilecek kadar O Z E L S İ N
En koyu mavilikleri avucuna, en icten mutlulukları gozlerine ve en derin sevgileri kalbine usulca bırakıyorum
Aşk hic ummadığın biranda kapını calıyorsa, icin urperiyor, nefesin kesiliyor, kalp atışların hızlanıyorsa; sakın korkma! unutma ki ansızın gelen aşklar buyuk mutluluklar getirir..!
Evet" dedim belli belirsiz. Yumdu gozlerini. şaşırdım. Sonra anladım ki kalbinde seyrediyordu beni.
Apansız uyanırsan gecenin bir yerinde, gozlerin uzun uzun karanlığa dalarsa, bir sıcaklık duyarsan uşuyen ellerinde ve saatler gecikmiş zamanları calarsa bil ki seni duşunuyorum...
aşk uzerine etkileyici sozler
Geyik0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- aşk uzerine etkileyici sozler