aşk ve sevgi sozleri facebook kankana soyleyebileceğin en guzel sozler
Bana neden o diyorlar;
cunku o benimicin yalan dunyada tek gercek. Bir gun hayatın butun guzelliklerinden bıkıp,
Olume sezsiz sedasız gitmek istersen yanıma gel;
Gel ki sana sensiz olmanın olum olduğunu gostereyim. Bir denize duştum karanlık derin dipsiz,
Guneşi aradım cırpındım nefessiz,
Sonra duşundum duşuşumu sessiz sessiz..
Anladım ki guneşim senmişsin deniz de hasretimiz.... Dostları ozlemle kucaklamayı unutma,
Cocuk sevmeyi,
Cicek koklamayı unutma!
En zorlu anındayken bile kavganın
Gokyuzune bakmayı unutma! Sevmiyorum şu saatin sesini, akmasın dursun zaman
Herşeyin oncesi ve sonrası yalan!...
Senden once vardım belki ama senden sonra yokum
İNAN!... Gozlerindeki parıltı , icindeki kıpırtı
Yureğindeki sevgi , hic bitmesin. Hayatta bir tek mutluluk vardır,
İnsanın sevmesi ve sevilmesi. Elimi uzatsam yakalayacakmış gibi yakınımdasın,
Sana dokunsam beni iteleyecekmiş gibi korkularımdasın,
Ama bunlardan daha otesi; erişilmeyecek bir dağın zirvesinde,
Asla gecemeyeceğim bir okyanusun tam karşısında,
Duşlerimde ise yanı başımda dizlerimin dibindesin. Bir denize duştum karanlık derin dipsiz,
Guneşi aradım cırpındım nefessiz,
Sonra duşundum duşuşumu sessiz sessiz..
Anladım ki guneşim senmişsin deniz de hasretimiz.... Yanımda kimse olmadığından değil yanlızlığım.
Yalnız olduğumu soyleyebileceğim kimse olmadığından yanlızlığım. Kalpler vardır birbirine yakın, uzak yerlerde... Kalpler vardır birbirine uzak, yakın yerlerde Duyduğumla soylediğim, soylediğimle sustuğum,
Sustuğumla duşlediğim, duşlediğimle unuttuğum arasındaki sensin... Eğer; beni sevmekten korkuyorsan,
Eğer ellerimi tutmaya cesaret edemiyorsan...
Gozlerini kacırıyorsan gozlerimden...
Gercek sevgiyi oğrenememişsin daha sen...
Dedim ya turku gozlum... aşkta korkuya yer yoktur.! Al hanceri vur yureğime vur,
Kanlar fışkırsın sakın fazla derine inme cunku orada sen VARSIN… Birgun belki mezarıma gelirsin.
Hava kararır, şimşek cakar,gok gurler
Ve benim mezardan bir el cıkar.
Sana sana kefeninin bir parcasını uzatır.
Arasında gul vardır,ve icinde 'seni unutamadım' yazar. Seni goklere yazdım bulutlar sildi.
Yerlere yazdım yagmurlar sildi.
Denizlere yazdım dalgalar sildi.
Kalbime yazdım orda ebediyen kalacaksın. Gozlerin dolarsa bir gun, bilki ben seni anıyorum.
Kalbin yanarsa bir gun,bilki ben ağlıyorum.
Bir gun ağlamak gelirse icinden, bilki bende YAŞAMIYORUM. Dunyada iki kor tanıyorum biri sen beni gormeyen,
Biri ise ben gozu senden başkasını gormeyen... Affetmek allaha ağlamak cocuklara mahsustur.
Allah olmadığım icin affetmeyecek,
Cocuk olmadığım icin ağlamayacağım. Kac zamandır ağlayamadım sana affet beni ,
Her cağrısında başka sesler orttu sesini
Kalbim seninle ozlemim seninle ah bir kavuşsam sana
Doldursam icimi seninle SENİ COK SEVİYORUM !! Benim icin insanlar ikiye ayrılır sevdiklerim ve diğerleri,
Sevdiğim insanlarda ikiye ayrılır;
Cok sevdiklerim ve diğerleri,
Cok sevdiğim insanlarda ikiye ayrılır SEN ve diğerleri.. Gozlerinden suzulen bir damla yaş olmak isterdim.
Gozlerinden doğup, yanaklarından suzulup, dudaklarında olmek icin... Sen giderken birlikte ağlamıştık.
Yerini şimdi yağmura verdim sen gelene dek gozyaşıma ortak olacak
Başka goz değmesin diye gozlerime.. Bana seni seviyorum dediğin zaman bu yalan bile olsa,
Bu yalanı dunyanın butun gerceklerine değişmeye hazırım.. Bırak kendini akışına zamanın, insan yaşamak icin derin nefes almalı.
Hadi, duymadığım sozler fısılda bana, dudakların nemli, sesin sevdalı.
aşk ve sevgi sozleri-9-
Geyik0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- aşk ve sevgi sozleri-9-