Bir soluk kadar yakın,
Bir yıldız kadar uzak derler sevgi icin,
Uzanırsın tutamazsın, vazgecersin olursun.. Seni sevdiğime inanmak istersen yağmurda dışarıya cık,
Yağmur damlalarını tutmaya calış,
Tutamadığın her yağmur damlası seni sevdiğimin ispatıdır. Benim icin gulmeyi unutma,
Her zaman gul hayata gulucuk sac,
Gulumse gulec ol gulmeyi benimse,
Gulmek icin yaşa, gulerek ol gulum.. Ciğnemek yapabildiğim tek şey,
Seni Sonsuza dek Sevebilmek.. Seni sevdiğimi duşundukce olmeyi diliyorum Tanrıdan,
Her seferinde kalbim başka isyan cıkarıyor,
Elimde olsa kalbimi soker ciğnerdim,
Ama elimde değil ne seni sevmemek nede kalbimi ciğnemek.. Sevgi sevilen kisiye hic karsılık beklemeden sunulan bir armagandır,
Geri cevrilmesi onemli değildir onemli olan sevginin gosterilmesidir. Oyle bir ağaca dayan ki hic kurumasın,
Oyle birini sevki hic unutmasın,
Sev ama mevsimlik olmasın,
Yazın yeşerip kışın solmasın. Hayatta kimse icin ağlanmaz,
Zaten ağlamaya değen insan ağlatmaz,
Olurda birgun ağlarsan,
Başını dik tutki gozyaşların ağladığın insan kadar alcalmasın... Hayatı aradım yıllar boyu; once bir denizin derinliklerine indim,
Yanılmısım bulamadım daha sonra gokteki yıldızlarda dolaştım.
Gecenin bir vakti yine elim boş dondum en sonunda seni buldum.
Hayatı hayat yapan sevgiydi sevgide sendin ama ben sensizdim. Sevki sevsinler, severken aldatma kıymetini bilsinler.
Severken kararlı sevilirken yeterli,
Her ikisinide kaybettiginde iradeli ol!!! Umutların duşlerini, kalbin sevgini,
Hayatın seni, guzellikler hayatını sevsin.
İstiyorsan iste anahtar senin elinde kapıları aralasan iyi olur! Dunu yaşa unut, bugunu yaşsa, yarını duşunme.
Bırak bu 3 gunluk dunyada kendine eziyet etmeyi.
Gerceğe bakarsan bu dunyada herkes herseyi dilediği gibi yaşamalı.. Gozlerimden yaşların akmasını engellemeye calısırken,
Yinede mutluyum diye biliyorsam ve tebessum ediyorsam,
Anlaki gercekten mutlu olmaya calışıyorum. Guneş sensiz doğacaksa ebedi karanlığı,
Sensiz gulmektense ağlamayı,
Sensiz yaşamaktansa olumu tercih ederim...... Bir şarkı soyle bana duşlerimdeki sevgiliyi anlatsın,
Yağan yağmurla ıslanan bedenimi parlayan gozlerinle kurulasın.......