Yıldızların kaybolusunu izlerken her sabah bir gunaydın duymaktı aslında istediğim şimdi sana duyamadığımı yazıyorum sevgili gunaydın dunyanın en guzel gerceği
Bu sabah mavi bulutların avcuna sevgiyi gonlune ve aşkı usulca kalbine bırakıyorum guneş her zaman doğsun ve her doğan guneş sana mutluluk getirsin.G UNAYDIN BİTANEM
Her dogan gunle icinde yeseren umut ciceklerin hic solmasin her gunun birbirinden aydinlik olsun GUNAYDIN ruhumun isigi.
Geceleri uzaklarda cığlık olur sesim yosun kokusundan daha keskindir ozlemin bu sabah senin icin aralandı gozlerim gunaydın HERŞEYİM.
Gunaydın yureğime yağmur gibi yağan gece mi yıldız yıldız bezeyen karanlığımı dolunay gibi aydınlatan gunaydın….
Gunaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere yol gosteren kutup yıldızım seher vakti yapılan ve kabul olunan duam gunaydın…
.
Gunaydın yatağımda ruyalarım işimde hulyalarım soğuk kış gunlerinde sımsıcak saran ılık, ılık damarlarımda akan can suyum gunaydın…
Gunaydın bahar kokulum, kır ciceğim nefesim, gozum… her şeyim gunaydın gunaydın…. CANOZUM
Yere Duşen Yağmur Damlaları Kalbine Inecek Guneşi Engellemesin Guneş Bulutların Arasından Hep Sana Doğru Baksın Guneş Guzellikler Getirsin Gunaydın.
Gunun Aydın Olsun. , Dilerim Ki Yureğine Gulun Golgesi Duşmesin Ve Sen, Yuzunde Guluşlerin En Guzeli Ile Bak Geleceğe.
Gunaydın Dudağımdan Asla Gitmeyen Neşe , Gunaydın Dost Kalplerde Acan Buyuk Guneşe , Gunaydın Yureklerden Akan Sıcak Dizeler , Yurek Yangınlarına Su Gonderen Gozeler.
Once Kendime Sonra Evime Sonra Evimdekilere Sonra Kapılarımı Actığımda Bana Değen Ne Varsa Yureğimle Beynim Arası cizgi Derinliğince Gunaydın.
Elini Verene Gozunu Değdirene Sozunu Diyene Diyemeyene Sevgimi Gorene Goremeyene Gunaydın
Bir geceyi daha bitirdim seni duşunmekle, bir anım daha gecti seni ozlemekle, ama bir dakikam bile gecmedi seni sevmemekle, gunaydın aşkım seni seviyorum.
Gunaydın
Gunaydın,gunaydın Pozitif Duşun Bugun once Gulumse Sonra Gul Kahkaha At Ve Hatta, Ve Hatta… Katıla Katıla Gul Korkma Siyah Renk Gidecek once Gunun Pozitifleşecek Gokkuşağı Gibi Aynen Renk Renk Bil Ki 7 Renkten Oluşan Renk Beyazdır… Ve Gulmek Bulaşıcıdır Haydi, Bulaştır!
Gunaydın; Benim Viran Gonlumun Sultanı, Gunaydın; Dost Bağımın Gonca Gulu, Gunaydın; Sureyya Yıldızım, Gunaydın: Ay Yuzlum, Gunaydın; Canımın Cananı, Gunaydın