Merhaba arkadaşlar Dying Light PC'ye optimizasyon sorunları ile geldi. Bunun uzerine patchlar yapıldı ve sorunlar giderilmeye calışıldı. Bende patchları yaptığınız halde donan,takılmalar olan vs. sorunları cozmek icin uğraştım. Aslında bunların hepsi internette var ama bunları bir butun hale getirmeye calıştım. Bu ayarları ekran kartları Dying Light'ın Minimum sistem gereksinimlerinin altında olanların ve ya minimum sistem gereksinimini karşılayanların yapmasını istiyorum. Ekran kartı orneğin GTX 750ti ve R9 270 ustu olanlar yapmasın. İlk once benim nvdia ekran kartım olduğu icin ordan gostereceğim.

1) Sağ tıklayın nvidia denetim masasını acın. 3D ayarların yonetilmesine tıklayın. Gelen ekranda program
ayarları deyip, ekle deyin. Gelen pencerede gozat'a tıklayın. Dying Light'ı nereye yuklediyseniz oraya gidin ve Oyunun Launcherini secin.Daha sonra ayarları resimlerdeki gibi yapın ve kaydedin.

2) Bu ayarları yaptıktan sonra Yeni bir not defteri acıyoruz . Yukarıdan dosya deyip ac diyoruz. Daha sonra Belgelerime giderek Dying Light'ı buluyoruz. Dying Light klasorunun icerisine giriyoruz. Out'a giriyoruz ordan da settings klasorune giriyoruz. Daha sonra dosya turunu metin belgeleri değilde tum dosyalar olarak seciyoruz. Onumuze audio ve video olmak uzere iki dosya geliyor. Biz video'yu secerek ac diyoruz ve ayarları resimdeki gibi yapınız ve kaydediniz.

Daha sonra oyuna hicbir ayarlara dokunmadan giriniz.Eğer cozunurluk size cok duşuk geliyorsa aynı yontemle Resolution seceneğini 1024x768 yapabilirsiniz. Umarım yararlı olmuşumdur.