İlk olarak cok heyecanlandığım bir oyun olduğunu soyleyebilirim fakat acık beta deneyimim pek de beni mutlu etmedi. FPS konusu bana kalırsa acık beta olduğu icin normal.
Oynanış konusunda oyun genellikle Call of Duty Warzone'ye benzemiş ve 128 kişilik bir haritaya gore epeyi karanlık bir havası var. Silah tipi acısından yeni gelen silah ozelleştirme sistemini acayip beğendim fakat bir takım sıkıntıları da var acık beta olduğu icin problem olacağını sanmıyorum. Ama bana kalırsa oynanış vuruş hissi vb. bakımlardan pek de hoşuma gittiğini soyleyemem cunku bir kişiye ateş ettiğimizde onun bir tepki vermesi gerekir fakat karakterler olduğunde kendini direk arkaya bırakıyor veya takla falan atıyor ayrıca kişiyi vurduğumuzu bile anlayamıyoruz cunku olduğunde cıkan ses acayip tok ve o savaş esnasında anlaşılamıyor bile. Battlefield 5'de kullanılan revive sistemi buradada kullanılmış ama hic de guzel bir ozellik değil onun yerine BF1'de ki gibi bir stil olsaymış daha iyi olabilirmiş cunku acayip buglu bir sistem BF5'de bunun orneği. Silah ile nişan aldığımız sıralarda cok fazla goze batan animasyon hataları var ama gelecek guncellemelerde duzeltileceği kesin. Kısaca ozetleyecek olursak benim icin hayal kırıklığı.
(Yazdığım deneyimin acık beta da yapıldığının farkındayım ve ona gore yorumladım sizde goruşlerinizi ona gore yorumlarsanız sevinirim.)
Sistem bilgilerim:
Userbenchmarks: Game 118%, desk 83%, work 123%
CPU: AMD Ryzen 7 3700X - 79.1%
GPU: NVIDIA RTX 3070 - 154.5%
SSD: Crucial BX500 960GB - 83.6%
RAM: Kingston HyperX DDR4 3200 C16 1x16 GB - 44.7%
Mbd: ASUS Prime A520M-A
Battlefield 2042 hakkındaki duşuncelerim
Oyun Dünyası0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları