Oyun şu anda da Steam'de indirimde ama ben sonbahar indirimlerinde almayı duşunuyorum. Oyun hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim? Forumda bu oyun hakkında pek bir şey yazıldığını gormedim. Fiziği gercekci, fantastik/bilimkurgu oğeler icermeyen, RPG olmayan, third person modunda oynanan ve acık dunya oyunlarını severim. Bu ozelliklere sahip pek oyun yok. RDR 2, GTA V gibi. Acık dunya olmasa da PUBG'yi de hala severim gercekciliği nedeniyle. Yukarıdaki sebeplerden dolayı sevemediğim oyunlar:
AC Odyssey-Origins-Valhalla (RPG), Witcher 3 (RPG, zayıf oyun fiziği ve fantastik oğeler), Metro Exodus (fantastik oğeler ve first person), Far Cry 5 (first person), Horizon Zero Dawn (bilimkurgu), Control (fantastik oğeler).
Days Gone'da da fantastik oğeler var aslında (zombiler) ama hem Witcher ya da Metro'daki gibi yaratıklar değil bunlar, virus enfekte olmuş bir ceşit insan hepsi, hem de oyun fiziği daha gercekci. O acıdan oyunun gameplay'i hoşuma gitti, ben bunu oynarım dedim ama bir anda 200 kusur lira vermeden birkac yorum almak istedim. Saydığım oyunları belirttiğim sebeplerden oturu seven ya da sevemeyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Days Gone hakkındaki duşunceleriniz
Oyun Dünyası0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Days Gone hakkındaki duşunceleriniz