Karşılıksız tek sevgi ananın cocuğuna duyduğu sevgidir. Ben kendi cocuklarımda senin sevgini buldum. Ve seni ne cok sevdiğimi bir daha anladım . İyi ki seninle varım annem. Ellerinden operim.
Bana verdiğin sevgiyle butun dunyam cicek actı. Onları hic soldurmadım annem. Anneler gunun kutlu olsun.
Benim bitanecik tatlı annem, senin cocuğun olduğum icin her zaman gurur duydum. Ellerinden operim.
Dunyanın en guzel, en iyi annesi, anneler gunun kutlu olsun.
Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Annemsin. Seni cok seviyorum.
Anneciğim benim, huznumu sevince donuşturen tek insansın. Anneler gunu kutlu olsun bitanem.
Dunyada kimseyi seni sevdiğim kadar sevemem, bağlanamam. Anneler gunun kutlu olsun canım annem.
Sen evimizin kralicesi, başımızın tacısın.. en aziz varlığımız. Anneler gunun kutlu olsun annem.
Her zaman senin karşında masum ve sevgine muhtac bir cocuk ruhuyla dururum. Cunku sen benim annemsin. Beni benden cok tanıyansın, bilensin. Bana sarıldığın zaman tum dertlerimi yok edensin. Anneler gunun kutlu olsun ey aziz kadın, annem!.
Annelerdir butun cocukları sevindiren... Guneş yuzlu annem, ellerinden operim.
Gucume guc, umuduma umut katan annem.. Anneler gunun kutlu olsun!!
Butun acılar ustume yağınca sen bana acılan şemsiyesin annem.. Seni cok seviyorum.
Sana binlerce kez teşekkur etsem azdır. Sen benim hayat ışığımsın.Annemsin. Varlığımın tek nedeni.. Anneler gunun kutlu olsun.
Dun, bugun ve yarın..daima seni sevdim, hep seveceğim. Bizimki bitimsiz, tanrısal bir sevgi.. Anneciğim anneler gunun kutlu olsun.