babalar gunu ne zaman
2013 babalar gunu sozleri
Babalar gunu 2013 yılın da 16 Haziran tarihine denk geliyor. Evin direği babalar icin soylenen en guzel ve anlamlı sozleri sizler icin paylaşıyoruz. Siz de babanızı bu ozel ve anlamlı gunde en guzel babalar gunu sozlerini onunla paylaşıp mutlu edebilirsiniz.

Mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sevgisini her zaman uzerimde hissettiğim dun de bugun de yarın da hep yureğim kadar yakınımda olan babacığım seni cok seviyorum.
Sevgili babacığım gurbet uzak olsa da sevgin o kadar yakın ki bilmelisin ellerinden operim sevgiler.
Babam olduğun icin mutluyum, sahip olduğum en iyi arkadaşsın. Babalar gunun kutlu olsun babacığım.
Benzemez hicbir şeye bu sevgi. Ne şiir yeter anlatmaya, ne yurek yeter bunu sığdırmaya. Babalar gunun kutlu olsun babam
Derdimi, neşemi, huznumu, mutluluğumu paylaştığım en iyi arkadaşım. Babalar gunun kutlu olsun!
Ailemizin yıkılmaz direği babamıza sevgilerimizle
Meğer dilimdeki ve beynimdeki en guzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Babalar gunu kutlu olsun.
Huzur ve dert ortağım babalar gunun kutlu olsun.
Canım babam! Varlığın hep yureğimi ısıttı, bana mutluluk ve guven verdi. Seni seviyorum baba
Ailemin reisi, buyuk aşkım. Babalar gunun kutlu olsun.
Bugun başardığım ve elde edebildiğim her şeyde senin payın var. Babalar gunun kutlu olsun.
Biricik babama sevgilerimle! Babalar gunun kutlu olsun.
Her zaman yanımda olduğun icin teşekkur ederim sevgili babam
Canım babam! Seni cok seviyorum. Babalar gunun kutlu olsun babacım.
Evimizin guneşi bir tanecik babacığıma kucak dolusu sevgiyle Canım babacığım, sen bizim herşeyimizsin. Babalar gunun kutlu olsun bir tanecik babacık.
İlk adımlarımı atarken ellerimden tutuyordun. Şimdi fark ediyorum ki babacığım, ellerimi hic bırakmamışsın. Babalar gunun kutlu olsun
Ailemin reisi, buyuk aşkım. Medarı iftiharım sevgilim herşeyim! Babalar gunun kutlu olsun.
Canım babam! Varlığın hep yureğimi ısıttı, bana mutluluk ve guven verdi. Seni seviyorum iyiki varsın, Babalar gunun kutlu olsun.
Evimizin guneşi bir tanesi olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla Babacığım bir gunumde değil her gunumdesin. Babalar gunun kutlu olsun.
FedakÂrlık, sevgi, sabır ve guzellik ne demek tarif et derlerse; babam derdim canım babam seni bir gun değil her gun cok seviyorum. Babalar gunun kutlu olsun.
Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Biricik babamsın. Seni cok seviyorum.
Hayatın anlamı ve tum guzelliklerini oğreten adam, benim sevgili babam. Babalar gunun kutlu olsun.
Senin gibi bir babaya sahip olduğum icin ne kadar şanslı olduğumu her zaman bileceğim. Seni seviyorum canım babacığım.
Bugun başardığım ve elde edebildiğim her şeyde senin payın var. Babalar gunun kutlu olsun.
Evimizin yakışıklısı Babamız canımız bir tanemiz. Bil ki seni hergun daha cok seviyoruz. Varlığınla gurur duyuyoruz. Sen bizim herşeyimizsin. Babalar gunun kutlu olsun.
Babam olduğun icin cok mutluyum, sahip olduğum en iyi baba ve arkadaşsın. Babalar gunun kutlu olsun babacım.
Dun, bugun ve yarın.. daima seni sevdim, hep seveceğim. Bizimki bitimsiz, tanrısal bir sevgi.. Babacığım babalar gunun kutlu olsun.
İlk adımlarımı atarken ellerimden tutuyordun. Şimdi fark ediyorum ki babacığım, ellerimi hic bırakmamışsın. Babalar gunun kutlu olsun.
Mesafeler ne kadar uzak olursa olsun sevgisini her zaman uzerimde hissettiğim dun de bugun de yarın da hep yureğim kadar yakınımda olan babacığım seni cok seviyorum.
Ateşin yaktığından, guneşin hareket ettiğinden, gerceğin bir yalan olduğundan şuphelen ama benim seni sevdiğimden asla şuphelenme babacığım, babalar gunun kutlu olsun.
Gelinciklerin en sadesine papatyaların en guzel kokanına gullerin en guler yuzlusune babaların en sevgilisine babalar gunun kutlu olsun biricik babacığım.
Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana herhalde sadece BABA derdim. Babalar gunun kutlu olsun Babam.
Uzerine sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gulunun bilmeni istediği bir şey var. Seni cok ama cok seviyorum. Babalar gunun kutlu olsun.
Kalbi sevgi dolu, sevecen, comert, kibar, kucağı sıcak, anlayışlı, şefkatli. Bu vasıfların tumunu taşıyan tek erkek Ben ona baba diye sesleniyorum. Benim icin dunyadaki en ozel erkek! Babalar gunun kutlu olsun canım babacım
s11[1]
Her zaman soylemesem de biliyorum aslında babamın onu ne kadar cok sevdigimi bildiğini.. Ve ben ne kadar karışık cumleler yazsam da hepsini deşifre edebileceğini.. Cunku o benim Babam.
Kollarından daha huzurlu, daha guvenli, yureğinden daha sıcak ulke yokmuş babacım. Babalar gunun kutlu olsun.
Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven babam, sana layık olmak icin yaşıyorum. Babalar gunun kutlu olsun.
Bizim bugunlere gelmemizi sağlayan ve hakkını hicbir zaman odeyemeyeceğimiz babamızın babalar gunu kutlu olsun.
Sen guclu bir cınar gibisin. Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dunyayı bile fethedebilirim. Cunku bana hep guc veriyorsun Babalar gunun kutlu olsun.
Koklanacak gul, acılacak gonca, yaşanacak hayat ve alınacak nefes olan sevgili babam. İkliminden tasasızlık, sevginden cesaret ve gozlerinden esaret aldığım gunleri hep yaşamak isterim. Babalar gununu en icten dileklerimle kutlarım.
Bana yaptığın dunyadaki en buyuk iyilik bana dunyanın en iyi orneği olmandır. Babaların en iyisi, bu gun sadece senin.. Babalar gunun kutlu olsun.
Dun sana kızdıklarımı bugun ben yapıyorum baba. Cunku aslında senin kucuk bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum Babacığım.
Sevgili babacığım gurbet uzak olsa da sevgin o kadar yakın ki bilmelisin ellerinden operim sevgiler. Babalar gunun kutlu olsun.
Bana yaptığın dunyadaki en buyuk iyilik bana dunyanın en iyi orneği olmandır. Babaların en iyisi, bu gun sadece senin Babalar gunun kutlu olsun.
Senin gibi bir babaya sahip olduğum icin ne kadar şanslı olduğumu her zaman bileceğim. Seni seviyorum canım babacım.
Baba sevgisini koru. O sevgiyi kesip atarsan, Tanrı da senin mutluluk ışığını sondurur. Hz. Muhammed (s.a.v)
Babam olduğun icin mutluyum, sahip olduğum en iyi arkadaşsın Babalar gunun kutlu olsun babacım.
Sensiz bir babalar gunu geciriyorum ve inan bana, kendimi cok yalnız hissediyor, cok uzuluyor ve cok uşuyorum Sen benim arkadaşım, sevincim ve ışığımsın. Babalar gunun kutlu olsun baba.
Evimizin guneşi bir tanesi olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla Babacığım bir gunumde değil her gunumdesin. Babalar gunun kutlu olsun.
Babalar gunun kutlu olsun dunyanın en iyi babası
Sen olmadan ben asla varolamam baba. Seni seviyorum. Babalar gunun kutlu olsun canım babam.
Aslan babam, babalar gunun kutlu olsun
Hayatın anlamı ve tum guzelliklerini oğreten adam, benim sevgili babam. Babalar gunun kutlu olsun
Kalbi sevgi dolu, sevecen, comert, kibar, kucağı sıcak, anlayışlı, şefkatli. Bu vasıfların tumunu taşıyan tek erkek Ben ona baba diye sesleniyorum. Benim icin dunyadaki en ozel erkek! Babalar gunun kutlu olsun canım babacım
Koklanacak gul, acılacak gonca, yaşanacak hayat ve alınacak nefes olan sevgili babam. İkliminden tasasızlık, sevginden cesaret ve gozlerinden esaret aldığım gunleri hep yaşamak isterim.
Kollarından daha huzurlu, daha guvenli, yureğinden daha sıcak ulke yokmuş babacım. Babalar gunun kutlu olsun.
Bizim bugunlere gelmemizi sağlayan ve hakkını hicbir zaman odeyemeyeceğimiz babamızın babalar gunu kutlu olsun
Sen dunyanın en iyi babasısın. Seni cok seviyorum canım babam. Babalar gunun kutlu olsun babacım.
Bana ucabileceğim kanatlar verdiğin icin teşekkurler, sevgin ve anlayışınla hep yanımdaydın, daima sığınağımdın. Benim icin ne kadar paha bicilmez bir değerde olduğunu asla unutmuyorum. Babalar gunun kutlu olsun.
Sen guclu bir cınar gibisin Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dunyayı bile fethedebilirim Cunku bana hep guc veriyorsun Babalar gunun kutlu olsun
Bana guc verdin, destek verdin, her zaman ama her zaman yanımdaydın, hayat boyu butun bunlar icin sana teşekkur edebilmem imkansız. Fakat yine de deneyeceğim. Teşekkur ederim baba. Seni cok seviyorum.
Uzerine sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gulunun bilmeni istediği bir şey var. Seni cok ama cok seviyorum. Babalar gunun kutlu olsun.
Derdimi, neşemi paylaştığım en iyi arkadaşım. Babalar gunun kutlu olsun!