Arkadaşlar Battlefield 3 oyunum, 1 seneden fazla zamandır origin kutuphanemde ve neredeyse her gece girer oynarım. Fakat şoyle ki; 1 ay gibi bir suredir oyunda sıkıntılar yaşıyorum. Gelelim sıkıntıya;
Oyun sanki lag varmış gibi, Jet surerken filan mili saniyelik lag yaşatıyor, sonra yine devam ediyor. Bu bazen 1 saniye oluyor ve oynayan bilir, Dog Fight yapıyorsam eğer kendimi yerde patlamış buluyorum.
Her şekilde var bu. İster TDM oynarken arac icinde olmayayım, ister Conquest oynarken herhangi bir aracın icinde olayım yine var. Bir suru sunucu denedim, hepsinde aynı. 9 Mili saniye ping olan Turk sunucusunda da aynı. 4 gb ram vardı, 2 daha ekledim 6 oldu yine aynı. Zaten sistemde hicbir sıkıntı yok, Aynı zamanda DayZ oynuyorum, yağ gibi akıyor bu oyun henuz "oyun" bile değilken... Aynı şekilde Cs:Go ve Black ops 2. Hepsi online, ama tek sıkıntı Battlefield 3'te mevcut.
Genel olarak: Ani donma sorunu olarak cevirebilir miyim bilmiyorum. Kesinlikle kasma sorunu değil bundan eminim. Ama internet icin olsa, diğer oyunlarımda da sıkıntı olmaz mıydı ve ping'im 100'u gecmiyor.
Benim denemediğim şey kalmadı, ama bunun bir cozumu olmalı ve illaki birileri biliyordur, buna inanıyorum. Duşuk ihtimal de olsa tum onerilere acığım. Teşekkurler.
Battlefield 3 Bir suredir devam eden donma
Oyun Dünyası0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun
- Oyun Dünyası
- Battlefield 3 Bir suredir devam eden donma