200 saatlik kısa BF 2042 deneyimim. Belki oyunu almak isteyenlere farklı bir bakış acısı sağlarım.
BF 4 ile başladım bu seruvene. 4, 1 ve 5 şimdi de 2042 oynadım ve oynamaya devam edeceğim. (BF 4'e 2K saat ile hala devam ediyorum)
Oncelikle BF 2042 bozuk bir oyun. Geliştirilirken cok şey duşunulmuş ama uygulamaya dokulememiş bir proje.
Koşma animasyonu hic mi hic iyi değil. Vuruş hissiyatı var ama bazen yok (mermiler adamların icinden geciyor ara sıra)
Headshot diğer BF oyunlarına gore insana zevk vermiyor. (BF 5 bu konuda en onde olanı bence)
Grafikler BF 5'e gore aslında iyi ancak mapler bom boş ve yuksek grafikte oynamak zaten imkansız.
Medium grafik ayarlarında cimenlerin boyutu kuculuyor (yazın kar yağmışta erimiş gibi)
Araclar berbat otesi anlatmaya gerek yok.
Eğlenceli mi? Bazı zamanlarda evet. Ama coğu zamanda hayır. 10 dakika suren maclar oluyor.
Bazen 100 kill alıyorsunuz. Cunku botlarla oynuyorsunuz.
Oyunu almak isteyen arkadaşlar 200 lira gibi fiyatlara duşmuştu Epic Games'de kuponla birlikte ancak o zaman alınırdı.
Duzelme şansı olabilir diye 200 lira verilirdi.
419 lira şimdilik bu oyuna verilmez. Tavsiye etmem. Karakterler, kombat sistemleri ve daha bir suru şey yerine oturmamış.
Dıce tatilden dondu. Bakalım ici boş haritalara, animasyonlara, icerik azlığına, arac sistemine, ozeleştirmelere nasıl yaklaşacaklar.
BF 2042 deneyimim
Oyun Dünyası0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- BF 2042 deneyimim