Sevgili melekler, yeni yıla ozel birbirinden guzel mesajların bulunduğu bu sayfamızdaki kutlama mesajlarıyla yılbaşı gecesi hem sevdiklerinizi mutlu edecek, hem de sevdiklerinizi mutlu etmenin keyfini yaşayacaksınız. İşte 2014 yılbaşı icin kutlama mesajları...

2013′d3 Acı ile bıraktığın gozyaşları 2014 da Mutluluk Gozyaşların Olması Dileğiyle Yeni Yılınız Kutlu Olsun..
Her Sene omrumuzden 1 yıl gitsede sizlerle omrumu harcamanın mutluluğu icindeyim 2014 yeni yılınızı Kutlarım.
2014 Yalında Ailenizin Sağlığı yerinde Huzurunuz 2014′den daha Kuvvetli Olması Dileği ile Yeni Yılınız Yeni Mutluluklar getirsin.
Mutluluklar yeni yılınızı norl ağacları gibi suslesin, gozlerinizdeki ışık 2014′a daha Kuvvetli ve istekli baksın Yeni yılınız Kutlu Olsun.
Butun Guzel Zamanlar 2014′de sizlerle Olsun, Bu Sene Sizin icin oyle bir sene olsun ki, Her baktığınız yerde mutluluklar Sarsın Bedeninizi.
2014′da Sana Mutluluklar Diliyorum icinde bol Sağlık ve huzur Dolu Bir yıl gecmesi deliği ile mutlu 2014′lar..
2014′de iLk once Sağlığın Sonra Aşkın Seni Mutlu Etsin Yeni Yılın Kutlu ve mutlu Olsun.
Bu mesaj Sadece 2014′a ozel Senin icin Yazılmıştır. Lutfen 2014 Yılına kadar Saklayınız Mutlu ve Huzur Dolu Sağlıklı Yıllar Diliyorum Canım.
Bu Yeni Yılda iyi Değil Super OLman Dileklerimle 2014 Sana Yeni Guzellikler getirir İNŞALLAH..
ALLAH 2014′in yaşanmış mutluluklarını 2014′da da nasip etsin acıları gostermesin yeniyılınız hayırlı Olsun.
Ulaşmak istediğin hedeflerine 2014 yılında Yakalaman Dileği ile Yeni Yılın Kutlarım.
Yeni Bir Yılda Yeni Bir Zaman Tuneline Girdiğimiz Bu Guzel Yılda Mutluluk ve heyecan hep seninle olsun.
Yeni Yılın Yeni Dakikalarında Sana Mutluluklar dilerim 2014 yılın Hayırlı Olsun.
2014’3 Girerken Oyle bir mutlu olki 2013′deki Butun Mutluluklar Kıskansın yeni Sevinclerini Yeni yılın Kutlu Olsun CanıMmmmMM.
Bu Guzel yeni Yıla Yanında Olarak yapamayı Cok isterdim Canım, Ama Kalplerimiz Bir Olduğu Surece Bizim icin hergun yeni Bir yıl Olucak Bunu Unutma Kalbim Seninle Sevdiğim..
Yeni Yılını yeni Yıl mesajlarıyla Değil Aslında Senin icin Yazdığım Şarkı Sozleriyle Kutlamak isterdm bebeğim Seviyorum Seni Yeni yılın Kutlu Olsun.
Hayat Herşeye rağmen ilerliyorsan, uzulmeye değil uzuntulerden mutlu olmaya bak, Bu Yılda uzuntuleri bir yere bırak Sevincleri Tutmaya Bak Canım 2014 Yılı Mutluluklar Versin Sana.
Izdırap icinde Gecsede 2013 Şukurler Olsun Hep birlikteyiz. 2014 da Kalplerimiz Bir Sevgimiz Ebedi Olsun 2014 hepimize Hayırlı Olsun.
2013 de bıraktığın acılar benim 2014 da yaşanacak mutlu dakikalar senin olsun yeni yılın Kutlu olsun Arkadaşım.
2013′d3 yaşayacağın Mutlulukları 2014′de de Surdurmen Dileğiyle yeni Yılını Kutlarım Canım 2014′un En Ozel Ve Guzel insanı Butun Guzellikler Senin Olsun.
2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007,vs vs.. 2013 derlen artık 2014′a ilk Adımı Attık Umarım Yaşadığımız Bu Guzellikler Yaşadığımız 2000′li Yıllarda Aralıksız Devam Eder Sevgilim yeni Yılınu Kutlarım.
Butun Guzellikleri Yuce YARADANIM kalbine uzuntuleri ise gecen saatlere Bıraksın, 2014 ikimiz icin hayırlısı olsun bebeğim seviyorum seni.
” 2014 ” Bu Guzel Yeni Yılda, ilk başta Sağlık, Sonra Huzur ve Hayatında Yaşanması gereken Aşk’ın Heycanı olsun Yeni Yılın Kutlu Olsun.
2014 Senesi Hepimize Sana Ve Sevdiklerine Sağlık, Mutluluk, Huzur ve Yaşanması gereken En Guzel Anları Aralıksız Daim Etsin! Yeni Yılı Sevdiklerinle Sevdiğin şekilde Gecirmen Dileği ile Hayırlı Olsun.
2013 Yılındaki kalp Atışların 2014 da daha kuvvetli olsun Bu Guzel gecmesini Dilediğimiz yılda Sevdiklerin hep yanında Olsun Yeni Yılın Kutlu Olsun Dostum..
Genişletmek icin tıkla ...