guzel ilanı aşk sozleri en guzel ilanı aşk sozleri en ilanları
Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Kırılan kalbimi duzeltmek ise gece doğan guneşe benzer. Sen o suya yazı yazdın, guneşin doğmasını bekle......

SENSİZ SOLUYORUM ANLAYACAĞIN MAVİ MAVİ OLUYORUM DUYUYORMUSUN ORDAMISIN VARMISIN YOKMUSUN??BİRTEKŞEYİ UNUTMA SENİ SEVDİM BEN YANARAK YIKILARAK AKLIMA HER GELDİĞİNDE AĞLAYARAK.

Kelimelerin yetersiz oldugu yerde, onemli olan sozler degil gozlerdir...

Seni Seviyorum Diyenin Sevgisinden Şuphe Et Cunku Aşk Sessiz Sevgi Dilsizdir...

benim icin hayatta iki sey onemlidir biri sen digeri ozgurlugum .ozgurlugum icin canimi ,senin icin ozgurlugumu feda ederim..

Dunyada'ki butun agaclar kalem olsa, dunyada'ki butun denizler murekep olsa, yinede sana olan bu ASKIMI kagida yazamam...

Sinirlerini yapraklara yaz sonbaharda dussun diye. Dertlerini ruzgara yaz, ucup gitsin diye. Askini ise kalbime yaz ben olunce benimle birlikte gomulsun diye

Her ruzgar savuracak bir toz bulur her hayal yaşanacak bir can bulur her duş gercekleşecek bir umut bulur unutma bulunmayan tek şey senin gibi bir dosttur

Yeryuzunde her aşkın gokyuzunde bir meleği varmış. Yeryuzunde biten her aşk icin gokyuzunde bir melek ağlarmış. Sana soz bizim meleğimiz hic ağlamayacak

Gokyuzunde milyonlarca yıldız tanıdım seni guneşim sectim bir guneş uğruna milyonlarca yıldızdan vazgectim