guzel sozler

Sen benim hayatımda olduğun surece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir? cunku sen benim icin daima teksin!
Dunde, bugunde, yarında? Yureğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!
sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni gorebilmen icin, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim, uzulduğunde gozyaşlarınıyağmur olup silebilmek icin, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen icin?
Guneşi seviyorum diyorsun guneş acınca golgeye kacıyorsun. Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni acıyorsun. Korkuyorum sevgilim cunku beni de sevdiğini soyluyorsun!
Bana oyle bir mektup yaz ki sevgilim acar acmaz duyayım kokunu. Sevda essin başak saclarında, sesin yuzumu ruzgarla bulsun... Bana oyle bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve oyle bir mektup yaz ki sevgilim varsın olumum olsun.
Yardım etmek mi istiyorsun? O zaman dinle; yaşama sevinci getir bana cokca olsun cabuk tukenmeyenlerinden. ihtiyacım var bu ara unutmak uzereyim mutluluğu, unuttum sıcak bir cayın tadını, esen ruzgarın serinliğini, hadi durma oyle hatıralarımıcanlandır, iyi olanları?
Ağırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz, buyuktur umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz. Murekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. ismini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!.. Guneşin buz tuttuğu yerde bir alev gorursen, bil ki o yalnız senin icin yanan kalbimdir.
Sen benim hayatımda olduğun surece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir? cunku sen benim icin daima teksin
Kuyruklu yıldızlar vardır, dunyaya yetmiş yılda bir gelirler. insanlar onu hayatıboyunca belki bir kez gorurler. Ben o yıldızıgordum, o da sensin birtanem?
Sana bahceden gul değil guneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum.
Karanlık gecede onemli değildir yıldızlarıgormek. Gunduzleri yıldızlarıgormek marifet, aşık olmak onemli değil, bir omur boyu sevebilmek marifet?