evlılık evlılık mesajları nikah dilekleri
Bir yaşam boyu birbirinizi sevmeniz ve hep neşe icinde, huzurlu bir hayat surmeniz dileğimle... Elleriniz birbirinden hic ayrılmasın. Mutluluklar!
Unutmayın ki paylaştıkca coğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep coğalmasınıdilerim. Mutlu bir yaşam dileğiyle...
Sevginizi olumsuzleştirmeye doğru attığınız bu adımda sevginizin hep ilk anki gibi taze kalmasıve mutlu olmanız dileğimle...
Ebedi sevgi yolunda attığınız bu ilk adımda belki yanınızda değilim ama bilin ki tum kalbim sizinle. Hayat boyu mutlu olmanızıdiliyorum.
Hayat kadehse eğer, aşk da kadehi dolduran şaraptır. Kadehinizin hic şarapsız kalmamasıdileklerimizle, hayat boyu mutluluklar dileriz.
Bir elmanın iki yarısıgibisiniz. Yaşam boyu bunu korumanız ve birbirinizi hep tamamlamanız dileğiyle... Mutluluklar!
Nikahınıza gelemiyorum ama mutluluk dileklerimi iletemeyecek kadar da uzakta değilim. Umarım her şey gonlunuzce olur?
Zaman cok kısa, yaşam boyu birlikte olmaya soz verdiğiniz bugunden itibaren birbirinizin kalbini kırmamaya ve hep sevgi dolu olmaya ozen gosterin. Mutluluklar?
Yaşam boyu birbirinizi daima sevmeniz ve hep neşe icinde, huzurlu bir hayat surmeniz dileğimle... Elleriniz birbirinden hic ayrılmasın. Unutmayın ki paylaştıkca coğalan tek şey sevgidir, evlilikle ebedileştirdiğiniz ve kutsallaştırdığınız sevginiz hep coğalsın! Mutluluklar...
Bir aşk gulumsemeyle başlar, opucukle devam eder ve bir nikahla olumsuzleşir. Sevginizi olumsuzleştirmeye doğru attığınız bu adımda, aşkınızın hep ilk gunku gibi taze kalmasınıve mutlu olmanızıdiliyorum. Elleriniz birbirinden hic ayrılmasın
Eğer yanınızda olsaydım size sımsıkısarılır, yaşam boyu gozlerinizdeki ışıltının devam etmesini, birbirinizi daima sevmenizi ve hep neşe icinde, huzurlu bir hayat surmenizi dilerdim. işte bu mesaj da benim orada soyleyemediklerime aracılık ediyor. Elleriniz birbirinden hic ayrılmasın. omur boyu mutluluklar sizin olsun!
evlılık mesajları:):)
Geyik0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- evlılık mesajları:):)