facebook doğum gunu mesajları doğum gunu mesajları facebook annenin cocuğuna mesajı anneden cocuğuna sozleri
Dilerim yeni yaşında mutlulukların en guzelini yaşar, başarımerdivenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yuzun hep guler, neşeni hic yitirmezsin. Dunyada eşsiz bir guzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrasıkalbinin guzelliği gibi gecsin. Hep sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğumgunun kutlu olsun!

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onlarıher zaman goremezsin ama senin icin her zaman varolduklarınıve seni duşunduklerini bilirsin. Doğumgunun kutlu olsun...

Hmmmm bu mesajıneden cekiyorum, unuttum, inan hic hatırlamıyorum. Dur bakayım.. dur dur buldum Doğumgunun kutlu olsun!...

Dileğim bugun dilediğin tum dileklerin gercek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugunu seninle kutluyorum. Nice yaşlara...

Bugun doğumgunun olduğu icin farklıve ozel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim icin sadece bugun değil her gun farklıve ozelsin. iyi ki varsın...

Doğduğun gun bulutlarıyırtarak, bir guneş gibi etrafına aydınlık sacarak girdin hayata. Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara...

Geleceğini oluşturacak her yeni gunun bir onceki gunden daha guzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasınıdilerim. Nice seneler...

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en guzelini yaşar, başarımerdivenlerini tırmanırsın ve dilerim yuzun hep guler, neşeni hic yitirmezsin. Doğumgunun kutlu olsun!

Dunyada eşsiz bir guzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrasıkalbinin guzelliği gibi gecsin. iyi ki varsın ve iyi ki doğdun!

Bugun bir yaşınıdaha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tum dilekleri vermesini diliyorum. Doğumgunun kutlu olsun.

Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilek icermektedir. Bir dakika icin yaşamın ve seni duşunen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun her zaman sursun. iyi ki doğdun. Nice mutlu yaşlara...

Sakın uzulme hayatın hızına, en guzel yıllar cabuk gecenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni gunun bir onceki gunden daha guzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasınıdilerim. Yuzunde her zaman bir gulumseme olsun cunku sana cok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara...

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en guzelini yaşar, başarımerdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yuzun hep guler, neşeni hic yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğumgunun kutlu olsun!

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parca zaman, başarıve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin icin uzun ve dileklerinin gercekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara!

Bir yıl daha bitti, ama sakın uzulme zaman cabuk geciyor diye... Unutma ki herkes aynışeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Tum dileklerinin gercekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara...

Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilekler icermektedir. Bir dakika icin yaşamın ve seni duşunen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! şimdi bu mutluluğuna sımsıkısarıl ve umidini koskoca bir yıl boyunca hic yitirme! Aşkta, parada, sağlıkta her zaman kazanmanıdilerim. Sensiz bir hayatta kime gercekten "dostum" diyebilirdim bilmiyorum. iyi ki dogdun. Nice mulu yaslara...

Golgeler duşsede yureğin ustune, guneşini sakla sondurme, hayat yoktur umut yoksa unutma, senden bir tane daha yok bu dunyada, gulumsemeyi asla unutma!Nice Yıllara...

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en guzelini yaşar, başarı merdivenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yuzun hep guler, neşeni hic yitirmezsin.

Sesim guzel olmadığı icin sana bir doğumgunu şarkısı soyleyemiyorum. Bu yuzdendir ki boyle kısa bir mesaj cekiyorum. Mutlu yıllar!