Sen dunyaya surgun bir meleksin ve ben seni o kadar cok seveceğim ki bir daha cennetine geri donmek istemeyeceksin...
Sen bazen zifiri karanlık gecemin guneşi, sen bazen hayatın cesaret veren mutluluk yanıve sen her zaman sevgimin tek nedenisin.
Gunun ilk ışıklarısahile vurduğunda, martılar yalnızca ikimizin anlayacağıbir dille şunu fısıldar denizin kulağına: Seni cok ozledim...
Seni seviyorum cunku elini kalbimin uzerinde hissettiğim zaman, uzuntulerimi alıp onların yerine o tarifsiz sıcaklığıkoymayıbaşarıyorsun...
Sana nasıl hitap etmeliyim bilmiyorum. Hayatım desem hayat cok kısa, ciceğim desem cicek soluyor. Sana canım demeliyim, cunku bu can sen oldukca yaşıyor..
Doğan her gunun sabahında, icimde gozlerini gorebilmek aşkıolmasa, inan hicbir şeye değmezdi yaşamak..
Ben sevdanın sokağında oturuyorum? Geceler hic bitmiyor, ben hic uyumuyorum.
Yureğim hafif ıslaktır benim kuytu koşelerde ağlamaktan ve rengi hafif ucuktur kurusun diye kac kez guneşe asmaktan.
Seni unutmak icin and ictim gozlerin geldi aklıma vazgectim
Hadi uyandır beni soyle gorduğum zamansız bir duş mu? Hadi git, uzaklaş, yokluğuna inandır beni. Gercekten yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten.
Gozlerin nehir kirpiklerin kopru olsa, ben uzerinden gecerken ipler kopsa ve duştuğum yer dudakların olsa
Buruk hasret dolu geceleri oldureceğim bir gun bu ayrılık şarkılarınıkurşuna dizeceğim ve seni benden ayırdığıicin kaderimi mahkemeye vereceğim.
Guller anlatsın sana olan sevgimi, guller anlatsın yanlızlığımı, caresizliğimi? Yavaş yavaş eriyen yureğimi guller anlatsın ben anlatamadım?
Ruzgar alabildiğine hırcın,yağmur alabildiğine inatcı, yureğin ise onlara inat sanki bir liman... Tıpkıgozlerindeki huzur gibi...
Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun icin tutkunum sana! Hani en guzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun icin tutkunum sana?
Seni sevdiğim kadar yaşasaydım; olumsuzluğun adınıaşk koyardım...
Acıve huzun bir yıldız kadar uzak, mutluluk gozbebeğin kadar yakın olsun. Umutların gercek, gerceklerin mutluluk, mutlulukların sonsuz olsun...
Bir an buruk bir acısaplanırsa yureğine, gozlerin zamansız takılırsa, kulakların zamansız deli gibi cınlarsa bil ki bir yerlerde ozlemişsindir beni?
Gencliğine guvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken.
Allah gucu erkeğe, guzelliği kadına vermiş... Ne var ki her şeyi yenen guc, guzelliğe yenilmiş...
Bulutlara yukledim hasretimi, ruzgarlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gozyaşlarımla kucuk melekler gonderdim seni opmeye! Geldiler mi?
Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun icin tutkunum sana! Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni gorebilmen icin, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim, uzulduğunde gozyaşlarınıyağmur olup silebilmek iciN
Eğer gokyuzu bir parca kağıt, deniz bir şişe murekkep olsaydıyine de sana olan duygularımıyazmaya yetmezdi. Seni o kadar cok seviyorum ki...
Biliyorsun her gokkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Gokuşağınıtakip ettim gecenlerde sende bitti... En değerli hazinemsin benim, canımsın.
Bazıruyalar diğerlerinden cok uzun surer. Bazılarıda cok cok guzel. Benim en uzun ve en guzel ruyam şu an bu mesajıokuyor
Bana dunya yuvarlaktır dedin, dediğin doğruysa neden geri donmedin?
Ne seni unutmak icin bir cabam var ne de aşkımıkorukleyen bir ruzgar... Ne seni gormeden durabilecek kadar gucluyum ne de gormeye dayanacak kalbim var
Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her caresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara...
Ne zaman tutsam ellerini gozlerimin onunden mevsimler gecer, ne zaman gozlerin gozlerime değse samanyolundan bir yıldız duşer
Yatağınıgul yapraklarıyla, ruyalarınıpapatyalarla susledim, uzerini sevgimle orttum tum kabuslarınıda ben aldım ki sen rahat uyu birtanem!