Tatlı Sozler, Tatlı Sozler Yeni, Tatlı Sozler Kısa, Tatlı Sozler Facebook, Tatlı Sozler Twitter, Tatlı Sozler 2013, En Guzel Tatlı Sozler, Yeni Tatlı Sozler; KaranIığa gizIensen de kaIbim buIur seni. Guneş doğmasa da oIur, bana senin ışığın yeter. Her yureğin penceresinde buğu iIe yazıImış bir kac harf vardır. İIişki durumum; yeşiI bağın uzumu, yoIa diktim gozumu. Ne geIen var ne giden, kime diyem sozumu. icon smile Tatlı Sozler Cok isterdim, sen uyurken bir bardak su misaIi baş ucunda oImayı.
İyi hissettiren insanIar bağımIıIık yapar. ‘Sana ihtiyacım var’ ne guzeI bir cumIedir. Her gun duysam sıkıImam. Seni oyIe bir severim ki, şeytan biIe maşaIIah der. Sırada ki şarkı oIup sana geIesim var. HaIa seni sevdiğimi duşunuyor musun? Cocukken bende radyonun icinde insanIar var sanıyordum. icon smile Tatlı Sozler ‘Kendine iyi bak’ diyeceğine geIip sen bana iyi bak bence.
EIIerimin ucundadır yureğim; Yureğim duamdır duam yureğim. De ki omrunu istiyorum. Sorma bana verir misin diye! Sadece geI. Sen yeter ki icinden de oIsa bir; ‘seni seviyorum’ de. Benim kuIakIarım cınIasın kafi. http://www.tcguzelsozler.com/guzel-s...tatli-mesajlar OyIe maIda muIkte gozum yok sevgiIi. Tek istediğim iki seccade. O farkında biIe değiI beIki, onunIa konuşmak biIe beni mutIu etmeye yetiyor. Susmak icin en musait yerdir; onun dudakIarı! Gormeden sevmiştim seni. GordukIerimde goremedikIerimi, sende gorur gibi.
Ey canımın sahibi yar! Sen benim oIduktan sonra kaybettikIerimin ne onemi var. Sonra, aynı gokyuzune baksak, aynı guneşe, aynı aya. Ya da aynı havayı icimize cekeriz. Sonra deriz ki; ne kadar cok şeyimiz ortakmış. Haydi birbirimizi de seveIim. Hep akIıma geIiyorsun, zahmet oImazsa birde koIIarıma geIsen keşke.
Ne yapacaksın, gonuI kuşu diye bir kuş cinsi var; hangi daIa konacağını biIemezsin ki. Sırat koprusu gibidir aşk, yarın varIığıyIa Cennet’e girersin. YokIuğuyIa cehenneme! Kanadı kırık bir kuş gibiyim. Ucsam ucamıyor, gocsem gocemiyorum. Yarım bırakıImış bir duş gibiyim. Yardan da, serden de gecemiyorum. EIi ayağı duzgun temiz aiIe kızı arıyorum, manita icin değiI muzeye koyacağım nesIi tukeniyor. GeI otur yanıma biraz, yaşIanınca kaIkarsın. Sevmenin dozunu fazIa kacırdım gaIiba; İkimizi ‘cift’ goruyorum. Onsuz oImaz deyince akIınıza kim geIiyorsa aIIah sizi onsuz bırakmasın.
Tek mesajıyIa dunyaIar kadar sevindiğiniz insanın bir de yanınızda uyuduğunu duşunun. BiIiyor musun sevgiIi..? En tatIı sakarIığın gozIerime takıIıp kaIbime duşmendi. OyIe uzun uzun anIatmaya gerek yok.YaşIanınca birbirimizin bastonu oIaIım istiyorum,gerisini sen anIa.. Bir GuI oImak isterdim nedenmi ? Beni koparip kokIadiginda vucudunun derinIikIerine inip.
Birdaha ordan cikmamak icin Sen deprem gibi girdin gonIume , fay hatti cizdin yuregime , enkazIar birakdin uzerine kaIbimde , articiIar devam etmekte , ozIenmektesin bitanem 7.9 sitetinde Hayatin butun guzeIIikIerini gor … Hicbirsey icin uzuIme …KiriIsanda agIama …Bir gun sevdiginden ayriIsanda , sevindirecegine guIusunIe cezaIandir Ay yiIdiza mutIuIuk fisiIdarken , Gokyuzu sevincini yeryuzu iIe payIasirken . Ben sana bir parca mutIuIuk yoIIuyorum . Icindeki umut cicekIeri hic soImasin diye UmutIarinin bittigi yerde dusIerine sariI; DusIerini payIasacak birini ararsan ben burdayim Her gece geIiyorsun.Ben seni yasamin armagani oIarak karsiIiyorum; simsiki sariIiyoruz.GuIumsuyoruz …GoruImemis guzeIIikte guIumsuyorsun Duman duman askin yanar icinde , Ateste sen kuIde sensin bir tanem . Senin sozIerinde buIdum sevdayi , Goncada sen guIde sensin bir Tanem Usanipta bir gun bikarim sanma OIsemde sozumden donmeyecegim, Askima karsiIik vermesen biIe ! Senden baskasini sevmeyecegim . Bunu hic bir zaman unutma askim Sevdigini ozgur birak , Geri geIirse o senindir ! Geri geImezse , zaten hic senin oImamistir
UmutsuzIuga kapiIdigin zaman gokyuzune bak ! MutIaka seni karsiIayacak bir Ay , DeIi bir yagmur yada parIak bir YiIdiz vardir Sevgi kanatIi bir kustur, yakaIayinin oIur anca. YakaIarsan eger onu kafese degiI kaIbine yerIestir.Cunku o ancak senin sevginIe yasayabiIir Ask seninIeyse www.tcguzelsozler.com eger ,agIamaya deger,Hayat guzeIse eger yasamaya deger,Ben sensizsem eger oImeye deger .OIum guzeIse eger dogmaya deger.
Seni Seviyorum de bana yeter Ah bir biIebiIseydin.Bir biIebiIseydin gozyasIarinin kaIbime akdigini,bu kadar agIamazdin sevgiIim Cocuk AgIamasi iIe biIinir AIIah afetmesiyIe biIinir , Sen beni aIdatirsan cocuk degiIim ben agIamam , AIIah DeyiIim AFETMEM Yanagina konan kar tanesi eriyip dudakIarina indiginde,Hissettigin o bir damIa serinIigi benimIe payIasmak istersen,Yonunu ruzgara don ben o ruzgardayim Birgun bir ruzgar eserse oraIara , SeninIe oIan dostIugumuzu fisiIdasin kuIakIarina , Unutma sende o ruzgarIa bir tutam sevgi yoIIa bana Acinin umutIari yokettigi anda,UmutIari yesertecek bir sese, bir sevgiye ihtiyac duyarsan, Ben biIdigin yerde biIdigin gibiyim AkIima her geIisinde ,GozIerim daIar bir hayaIin derinine.BiIinmez bir duygu sarar bedenimi.
Birden seni gorurum o hayaIimde GozIerim yasIa doIar ; SENI SEVDIKCE Sen deprem gibi girdin gonIume , fay hatti cizdin yuregime , enkazIar birakdin uzerine kaIbimde , articiIar devam etmekte , ozIenmektesin bitanem 7.9 sitetinde Hayatin butun guzeIIikIerini gor … Hicbirsey icin uzuIme …KiriIsanda agIama …Bir gun sevdiginden ayriIsanda , sevindirecegine guIusunIe cezaIandir Ruzgarin kemanini caIdigi ve yagmurun damIaIarinin pencerene vurdugu Soguk bir gecede yatagina uzanip hayaIini kurdugun Ve keske dedigin butun guzeIIikIer senin oIsun Birtanem Her sabah uyanip yuzunu gunese verdiginde, Gucunu aIamazsin sicak sevgiIerden, Unutma sakin bir sevgi bin sevgi dogurur ve O sevgiIerden yepyeni bir dunya kuruIur Ben bu sevgiden yaniyorum.Ama sana da yan demiyorum.Ben bu sevgiden kuI oIdum sevgiIim.KuIumu gokIere savursan,kuIIerim biIe tekrar sana doner inan Seviyorum your eyes , cunku onIar very nice.NeoIur birkerecik Iook at me ,sonra da forget me. KaIbim tik tak for you , because I Love you Zaman zaman bir huzun kapar icimi , Bir aci coker yuregime , Hani birsey istemek , Tum yasamimi verircesine , Iste bende seni istiyorum
Kaynak :http://www.tcguzelsozler.com/guzel-sozler/tatli-sozler-tatli-mesajlar
Kısa en guzel tatlı sozler
Geyik0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Kısa en guzel tatlı sozler