aşk sozleri, 2014 guzel sozler, en guzel aşk sozleri

En guzel duygusal sozlerden oluşan yeni aşk sozleri arayanlar icin sizlere secmiş olduğum 2014 yılının en romantik sozlerini paylaşıyorum.

Kum tanesi bir ozlemse seni kumsallar kadar ozledim

Olmadi sensiz olmadi gozlerim sozunde durmadi agladi yokluguna agladi yuregim seni unutmadi-

Ben senin gozbebeklerinde kaybolmayi sevdim,seninleyken sana doyamamayi sensizkense doyasiya seni yasamayi sevdim-

Dunyadaki herkes icin herhangi birisin, ama herhangibiri icin dunyalara degersin

Sevginin kutsalligini biliriz biz yuregimiz rehin yuregimiz daragacinda iken bile, olume kusup sevmeyi sevdik biz-

Mavilere burunup okyanus olmayi, Yesillere burunup doga olmayi, Sarilara burunup doga olamayi, hepsinin masumiyetine burunup doga olmayi, Hepsinin masumiyetine burunup senin olmayi isterdim-

Hani gozler vardir gozleri anlatir Hani sozler vardir gozleri aglatir Hani anilar vardir degeri gec anlasilir Birde “ASK” vardir, seni anlatir

3 turlu arkadas vardir Biri ekmek gibidir, her zaman bulunur Biri ilac gibidir , lazim olunca bulunur Biride virus gibidir, bosuna arama o zaten seni bulur

Ruzgarin kemanini caldigi ve damlalarin pencereye vurdugu soguk bir gecede yatagina uzanip hayalini kurdugun ve keske dedigin tum guzellikler senin olsun

Seni seviyorum dedigin zaman yalan soyluyor olsan bile bu sozu butun gerceklere degismeye hazirim ve olurda beni sevmedigini soylersen ben yine seni sevmeye devam edecegim-

Kalbimin derinliklerinden gelen bir ciiglik var tipki ruzgarin ugultusu gibi bedenim duru bir gol gibi, ruhum ise susuz kalmis bir cicek gibi sessiz ve hareketsiz Beni bu dertten ancak sen kurtarabilirsin-

Yagmuru sevdigini soyluyorsun ama her yagmur yagdiginda semsiyeni aciyorsun Gunesi sevdigini soyluyorsun ama her gunes acisinda golgeye kaciyorsun Ruzgari sevdigini soyluyorsun her ruzgar estiginde pencereni kapatiyorsun Iste bende bundan korkuyorum sevgilim! Cunku sende beni sevdigini soyluyorsun

Sensizlik kor gibi duser yuregime ama yakmaz, beni o ates sadece sen beni bir gun terk edip gidersen yakar

Uzakliklar kucuk sevgileri yok eder, buyukleri ise yuceltir Tipki ruzgarin mumu sondurup atesi yukselttigi gibi

Neden durmadan yagiyorsun yagmur, neyi islatmak istiyorsun? Cadde islak kaldirimlar islak, gozlerim ise zaten islak!

Seninle bir pergelin iki kollari gibiyiz, ne kadar donersen don yine ayni yerde karsilasacagiz

Sevgi guzellik ister gulum, guzellik emek ister Guzellik tende degil gulum, yurekte ates ister

Mutluluk bir evren, mutsuzluk kucuk bir gezegen olsun, mutluluk senin mutsuzluk benim olsun

Bugun aglamayi dusunuyorsan sakin yapma! Cunku bir yerlerde senin bir tek gulusun icin yasayan biri var

Sevmek seni seviyorum demek degil seni seviyorum derken titremektir

Dolunay ne guzel aydinlatiyorsun karanligi Ruyanda gul bahcelerini gor cunku o bahcenin bir parcasisin

Aci huzun yildizlar kadar uzak, mutluluk ise gozbebegin kadar yakin olsun, umarin gerceklerinmutluluk, mutluluklarin sonsuz olsun

Zifir saclarini savur icimde, kuller havalansin yurek tutussun bolsun solugumu pasli bir bicak hayalim icinde dusup yorulsun

Sana olan sevgimi daglara yazmak istedim, sevgim kadar buyuk dag bulamadim

Dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlarmis derler o zaman onuncu koyden sesleniyorum SENI SEVIYORUM

Daglarin tepesine cikip “SENI SEVIYORUUM” Diye bagirmana hic gerek yok, herhangi bir gecede herhangi bir yildiza bakarak usulca “SENI SEVIYORUM” Demen yeterli tipki benim yaptigim gibi “SENI SEVIYORUM

Aglamak uzak gulmek hep seninle olsun ama bir gun illede aglaman gerekirse oda mutluluk icin olsun

Ben seni unutmak icin sevseydim adini kalbime degil, gunes ciktigi zaman kaybolacak olan bugulu cama yazardim

Al vur hanceri kana bulansin fazla vurma derine cunku orda sen varsin

Seni sevmek yanlislik ise asla dogru olmak istemiyorum

Aramizdaki mesafeler ne kadar uzak olursa olsun korkmuyorum sonsuzluga giden yollara yuregimi yazdim ve sen hangi yolldan gecersen gec seni sevdigimi okuyacaksin
Genişletmek icin tıkla ...